Playmobil Porsche 911 Carrera 4S Politi 70066

Lowest price at PriceRunner

Playmobil byggesæt, figurer og køretøj

Tyske Playmobil har siden 1974 produceret byggesæt i plastik af høj kvalitet som er elsket af både børn og voksne. Byggesættene fra Playmobil inspirere til kreativ leg, og er for mange børn deres første introduktion til byggesæt og rollespil. Med figurer, byggesæt og køretøj fra Playmobil kan børn drømme sig væk og skabe sine egne situationer og roller, alene eller sammen med venner.

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frie tøjler. Og i centrum af dette legetøj finder du den ikoniske Playmobil figur. En 7,5 cm høj figur med bevægelige led, hænder og et hoved som kan drejes.

Vores pris: 361,-
Få tilbage på lager
SKU
01192-24
   

Stop, det er politiet! Skurkerne prøver at komme væk, men med denne superhurtige hvide Porsche 911 Carrera 4S-politibil, fra Playmobil, har tyvene ikke en chance. Denne hvide Playmobil politi Porsche er udstyret med lyd og et tag som kan tages af.

Indeholder:

  • 1 Playmobil Porsche 911 Carrera 4S politibil
  • 2 Playmobil-figurer
  • Og meget mere

Detaljer:

  • Antal dele: 36
  • Mål: 26 x 11,5 x 9 cm
  • Batteribehov: 3 x 1,5 V batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frit spillerum. Essensen til Playmobil er figurerne. De er 7,5 cm høje, har bevægelige led, hænder med gribefunktion som kan holde fast i forskelligt tilbehør, og et rundt roterende hoved. Legesættene er underholdende, stimulerer øje-hånd koordination og bidrager til videre udvikling af sociale færdigheder.

Produktdetaljer
Model70066
EAN4008789700667
MærkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.