Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Playmobil Spirit Lucky's soveværelse 9476

-30%

Playmobil byggesæt, figurer og køretøj

Tyske Playmobil har siden 1974 produceret byggesæt i plastik af høj kvalitet som er elsket af både børn og voksne. Byggesættene fra Playmobil inspirere til kreativ leg, og er for mange børn deres første introduktion til byggesæt og rollespil. Med figurer, byggesæt og køretøj fra Playmobil kan børn drømme sig væk og skabe sine egne situationer og roller, alene eller sammen med venner.

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frie tøjler. Og i centrum af dette legetøj finder du den ikoniske Playmobil figur. En 7,5 cm høj figur med bevægelige led, hænder og et hoved som kan drejes.

30%
Kampagnepris 123,- 176,- Du sparer: 53,-
Få tilbage på lager
SKU
06183-101
   

Find på spændende eventyr i Lucky's soveværelse. Det er her Lucky laver lektier eller finder på ting at lave sammen med Spirit og sine venner. Hun har alle sine dyrebare skatte, trygt opbevaret i en skattekiste, og har et stort skab til alt hendes tøj. Om morgenen sætter Lucky sig ved sit fine sminkebord for at børste sit hår, foran det store spejl.

Legesættet passer til Playmobil Spirit Lucky's glade hjem 9475 (sælges separat).

Indeholder:

  • 1 Playmobil-figur - Lucky
  • 1 sminkebord
  • 1 bord
  • 1 stol
  • 1 seng
  • Og mere

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frit spillerum. Essensen til Playmobil er figurerne. De er 7,5 cm høje, har bevægelige led, hænder med gribefunktion som kan holde fast i forskelligt tilbehør, og et rundt roterende hoved. Legesættene er underholdende, stimulerer øje-hånd koordination og bidrager til videre udvikling af sociale færdigheder.

Produktdetaljer
Model9476
EAN4008789094766
MærkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.