Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Playmobil Spirit Lucky's glade hjem 9475

Playmobil byggesæt, figurer og køretøj

Tyske Playmobil har siden 1974 produceret byggesæt i plastik af høj kvalitet som er elsket af både børn og voksne. Byggesættene fra Playmobil inspirere til kreativ leg, og er for mange børn deres første introduktion til byggesæt og rollespil. Med figurer, byggesæt og køretøj fra Playmobil kan børn drømme sig væk og skabe sine egne situationer og roller, alene eller sammen med venner.

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frie tøjler. Og i centrum af dette legetøj finder du den ikoniske Playmobil figur. En 7,5 cm høj figur med bevægelige led, hænder og et hoved som kan drejes.

Vores pris: 627,-
Få tilbage på lager
SKU
06183-82
   

Kom og besøg Lucky's glad hjem på landet. Når Lucky rejser fra storbyen til Miradero, tænker hun på om hun nogensinde kommer til at føle sig hjemme der, men dette hyggelige hus bliver hurtigt et trygt sted. I det komplet indrettede køkken er tante Cora igang med at lave aftensmad, og bordet er dækket op. Imens Lucky prøver at få hende til at fortælle om sine vilde eventyr, er tante Cora mere optaget af at lære Lucky gode manerer og opfordre hende til at være forsigtig. Farlige eventyr er ikke noget for en dannet ung dame!

Før hun går i skole, ser Lucky til Spirit, og glæder sig til alt det spændende de skal finde på. Lucky og tante Cora kan dekorere og indrette de store værelser i overetagen efter ønske og humør.

Indeholder:

  • 1 Playmobil hus
  • 2 Playmobil-figurer - Lucky og tante Cora
  • 1 hest
  • 1 spisebord
  • 2 stole
  • Og meget mere!

Detaljer:

  • Mål: 39 x 34 x 48 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frit spillerum. Essensen til Playmobil er figurerne. De er 7,5 cm høje, har bevægelige led, hænder med gribefunktion som kan holde fast i forskelligt tilbehør, og et rundt roterende hoved. Legesættene er underholdende, stimulerer øje-hånd koordination og bidrager til videre udvikling af sociale færdigheder.

Produktdetaljer
Model9475
EAN4008789094759
MærkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.