Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Plus Plus MINI 760 byggeklodser - Bondegård

-7%

Plus Plus byggeklodser - byg 2D og 3D figurer og konstruktioner

Plus Plus er dansk legetøjdesign. Plus Plus byggesæt har enkelt form, men kommer med uendelige byggemuligheder. Plus Plus legesæt passer til alle børn, og det er kun fantasien som sætter grænser for hvad man kan bygge. Plus Plus byggesæt passer til børn fra 3 år. Plus Plus er et underholdende, interaktivt konstruktionssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske fædrigheder gennem farve, figur og form. Plua Plua er den unikke byggeklods som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Plus Plus BIG byggeklodser passer til små børnehænder og de yngre byggere. Med Plus Plus byggeklodser kan barnet bygge huse, figurer, dyr og mønstre, og det er kun fantasien som sætter grænser for kreativiteten.

Plus Plus Mini byggeklodsen passer til de lidt ældre børn, og byggeklodsens sjove plus-form gør det enkelt at bygge huse, figurer, dyr, mønstre og andre ting. Plus Plus klodsen er en anderledes byggeklods, hvor det kun er fantasien som sætter grænser for byggeoplevelsen. Og på trods af den enkle form, kan man bygge de mest kompliceret konstruktioner.

7%
Kampagnepris 205,- 221,- Du sparer: 16,-
Få tilbage på lager
SKU
06193-09
   

Børn elsker byggeklodser, og klodserne fra Plus Plus kommer med et unikt design. Dette sæt fra Plus Plus indeholder 240 byggeklodser i forskellige farver. Dette sæt kommer med bondegårds inspireret tema. Du kan lægge klodserne horisontalt og lave en flad 2D-figur eller lave en 3D-figur. Plus Plus Mini byggeklodserne passer til de lidt ældre børn, og det sjove plus form på byggeklodsen gør det enkelt at bygge huse, figurer, dyr, mønstre og andre ting

Plus Plus er et sjovt, interaktivt konstruktionssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske færdigheder gennem farve, figurer og form. Nu kan du bygge de fine figurer som er afbilledet på æsken. Vejledning følger med. Plus Plus er et perfekt pædagogisk STEM-legetøj, som stimulerer finmotorik, kreativitet, fokus og tålmodighed. Plus Plus: en form - uendelige muligheder.

  • Designet og produceret i Danmark.
  • BPA-free og phthalate-free

Indeholder:

  • 760 Plus Plus Mini Byggeklodser - bondegårdstema
  • 2 byggeplade
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Model3809
EAN5710409104340
MærkePlus Plus
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.