Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Gårdslivet med traktor og dyr rammepuslespil maxi - 22 brikker - L.A. Larsen

L.A. Larsen puslespil - underholdende og pedagogiske puslespil

Puslespillene fra L.A. Larsen er norskproduceret puslespil. Kvalitetsprodukter til børn og voksne som elsker at lægge puslespil. Puslespillene fra L.A. Larsen er underholdende og lærerige, hvor den som lægger puslespillet kan sætte ord til billede, lære at tælle, lære klokken eller pusle motiver af dyr, gårdsliv eller fantasi-motiver.

Vores pris: 75,-
På lager
SKU
03192-174
   

Livet på gården er aldrig kedeligt, og dette rammepuslespil fra L.A. Larsen har et festligt gårdsmotiv med dyr, traktor og lade. Dette rammepuslespil med MAXI-brikker består af 22 brikker, der skal samles. Billedet viser livet på gården, hvor dyrene selv styrer gården. Koen kører traktoren, hunden fodre hønsene, mens grisene ruller i mudderet, og fårene hopper over hegnet. Dette puslespil er velegnet til børn fra 3 år og opefter.

Indeholder:

  • L.A. Larsen rammepuslespil med gårdslivmotiv

Detaljer:

  • Antal brikker: 22
  • Mål: 28,5 x 36,5 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model700059
EAN7023852118894
MærkeL.A. Larsen
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.