Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Ravensburger Disney Frozen puslespil 2x24 brikker - Anna, Elsa og Olaf - Kristoff, Sven og Olaf

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har været en af Disneys største succeser gennem tiderne. I kongerige Arendelle møder du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tager dig med på fantastiske og spændende eventyr blandt magiske kræfter, is og sne. Med Disney Frozen dukker, figurer, legesæt, udklædning, skoleting og kreative sæt kan du drømme dig tilbage til fantastiske scener og øjeblik fra filmene.

Vores pris: 79,-
På lager
SKU
10195-181
   

Disse puslespil fra Ravensburger har to forskellige motiver fra Disney Frozen 2. Det ene er af Anne, Elsa og Olaf, mens det andet har motiv af Kristoff, Olaf og Sven. Puslespillene passer perfekt til alle Disney Frozen fans. Hvert puslespil består af 24 brikker af den kendte Ravensburger kvalitet.

Ravensburger puslespil har været elsket af børn og voksne i mere end 100 år. At lægge puslespil er underholdende, og det kan gøre alene eller sammen med familie og venner.

Indeholder:

  • 2 Ravensburger puslespil - Disney Frozen 2

Detaljer:

  • Mål færdig puslet: 26 x 18 cm (LxH)
  • Antal brikker: 2 x 24
  • Motiv: Disney Frozen 2
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model050109
EAN4005556050109
MærkeDisney Frozen
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.