Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Ravensburger puslespil 2, 4, 6 og 8 brikker - anlægsmaskiner

Ravensburger puslespil og spil

Ravensburger har de klassiske puslespil af høj kvalitet med spændende motiver, og de underholdende, lærerige spil til både børn og voksne. Puslespil udfordrer spilleren i logisk tænkning, og sætte sammen det forhåndsdefinerede motiv på en rigtig måde. Ravensburgers velkendte logo, den blå trekant, står for underholdende leg, uddannelse og samvær. Ravensburger er et af verdens ledende mærker indenfor puslespil, spil og aktivitetslegetøj.

Vores pris: 83,-
På lager
SKU
08184-24
   

Denne pakke fra Ravensburger har fire forskellige motiver med anlægsmaskiner. Puslespillene består af 2, 4, 6 og 8 brikker, af den kendte Ravensburger kvalitet. Ravensburgers puslespil har været elsket af børn og voksne i mere end 100 år. At lægge puslespil er underholdende, og det kan gøres alene eller sammen med familie og venner.

Indeholder:

 • 4 Ravensburger puslespil

Detaljer:

 • Antal brikker: 2, 4, 6 og 8
 • Motiv: Anlægsmaskiner
 • Alder: fra 2 år
  Produktdetaljer
  Model069460
  EAN4005556069460
  MærkeRavensburger
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.