Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Rolly Toys rollyMulti Trailer: Grøn anhænger med side- og bagtip til pedaltraktor

RollyToys traktorer og køretøj

RollyToys er et mærke som leverer traktorer, anlægskøretøj, tilbehør og andre typer køretøj af meget høj kvalitet, med originalt design, kvalitet og funktionalitet, produceret i Tyskland. Traktorer og køretøj fra RollyToys er kopier og minivarianter af dem de voksne kører, og som børn ser på gården eller på byggepladsen. RollyToys tager udendørs legen til et nyt niveau, med detaljer og funktionalitet, præcis som originalen. Køretøjerne fra RollyToys hjælper til i udviklingen af grovmotorikken og opmuntrer til mange timer med undedørs leg.

Vores pris: 952,-
Få tilbage på lager
SKU
10164
   

Har du brug for en alsidig anhænger til dit Rolly Toys køretøj, så er denne grønne rollyMulti Trailer med side- og bagtip perfekt til dig!

Denne grønne og røde traktoranhænger har sider som kan åbnes på forskellige måder, eller fjernes helt. Dette gør det nemt både at laste og læsse på anhængeren, og den smarte trailer kan også tippes både bagover og til siden for at tømmes. Tipanhængeren kan derfor bruges til en mange forskellige jobs, og byder på løsninger andre trailere ikke har mulighed for. Sæt anhængeren på din traktor, og kør afsted! Anhængeren er både stor og solid, og er lavet i den robuste plastkvalitet som Rolly Toys er så kendt for. Dette er udstyr til pedaltraktoren, som bidrader til timevis med leg og sjov. Brugsområderne er det kun fantasien som sætter grænser for.

  • Stor og solid
  • Side- og bagtip
  • Aftagelig sider for flere åbningsmuligheder
  • Aftageligt anhængertræk

Indeholder:

  • RollyMulti Trailer grøn anhænger

Detaljer:

  • Mål: 113 x 45,5 x 48 cm
  • Vægt: 10 kg
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Traktor medfølger ikke. Skal ikke bruges i trafikken, og bør bruges under opsyn af en voksen.

Produktdetaljer
Model125005
EAN4006485125005
MærkeRollyToys
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.