Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Samsonite Dream Rider børnekuffert - Tiger Toby

Samsonite rullekuffert, Rider og rejseartikler til børn

Samsonite har leveret kufferter og rejseartikler i over 100 år, og nu kan børn også rejse med trygge, gode rullekufferter som følger samme kvalitetsniveau som for voksne. Det er sjovt at tage på ferie, og hvad er vel sjovere end at kunne pakke og have sin egen kuffert med. Kufferterne fra Samsonite kommer som traditionelle rullekufferter med 2 og 4 hjul, eller som en Rider som barnet kan sidde på, skubbe sig frem på eller trækkes rundt på i lufthavnen, når de er trætte i benene. Rejs med stil sammen med Samsonite til børn.

Vores pris: 591,-
Få tilbage på lager
SKU
05184-85
   

Den orange tiger kuffert fra Samsonite vil gøre rejseoplevelsen til et spændende og sjovt eventyr for alle. Samsonite Dream Rider med Tiger Toby design er en sej kuffert, som barnet kan sidde på og som gør rejsen til en leg. Samsonite Dream Rider kufferternes sjove design og fantastiske funktion, gør lufthavnen sjovere.

Kufferten er let og vejer kun 1,9 kg, med et volumen på 28 liter. Og det bedste af alt, så passer den som håndbagage. Lad dit barn sidde på kufferten gennem lufthavnen. Den praktiske trækrem lader dig trække uden at komme i en ubehagelig stilling. Nu kan dit barn endelig få lov til at pakke sin egen kuffert og de vil få en super rejseoplevelse. Kufferten er lavet af stærk polypropylen, og er beregnet til at dit barn kan sidde på den.

Den har 4 store hjul og en trækrem som lader dig trække kufferten mens barnet hviler sig. Trækremmen kan også bruges som skulderstropper. Når den ikke er i brug længere, kan den enkelt tages af og lægges i kufferten. Kufferten har elastikker på den ene side, som holder indholdet på plads.

Funktioner:

  • Med skulderstropper og tophåndtag
  • Med 4 integreret hjul
  • Passer som håndbagage
  • Med kvalitetslås

Indeholder:

  • Samsonite Dream Rider børnekuffert - Tiger Toby

Detaljer:

  • Mål: 37 x 51 x 22 cm (HxLxB)
  • Volum: 28 liter
  • Vægt: 1,9 kg
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model109640-7259
EAN5414847885655
MærkeSamsonite
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.