Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Samsonite Dream Rider børnekuffert - Zebra Zeno

Lowest price at PriceRunner

Samsonite rullekuffert, Rider og rejseartikler til børn

Samsonite har leveret kufferter og rejseartikler i over 100 år, og nu kan børn også rejse med trygge, gode rullekufferter som følger samme kvalitetsniveau som for voksne. Det er sjovt at tage på ferie, og hvad er vel sjovere end at kunne pakke og have sin egen kuffert med. Kufferterne fra Samsonite kommer som traditionelle rullekufferter med 2 og 4 hjul, eller som en Rider som barnet kan sidde på, skubbe sig frem på eller trækkes rundt på i lufthavnen, når de er trætte i benene. Rejs med stil sammen med Samsonite til børn.

Vores pris: 591,-
Vær hurtig! Kun 1 tilbage på lager
SKU
05184-84
   

Den hvide Zebra Zeno børnekuffert fra Samsonite vil gøre rejseoplevelsen til et spændende og sjovt eventyr for alle. Samsonite Dream Rider børnekuffert med Zebra design er en sej kuffert som barnet kan sidde på og som gør rejsen til en leg. Kuffertens sjove design og fantastiske funktion gør lufthavnen sjovere.

Kufferten er let og vejer kun 1,9 kg, med et volum på 28 liter. Og bedst af alt, så passer den som håndbagage. Lad dit barn sidde på kufferten gennem lufthavnen. Den praktiske trækstrop lader dig trække uden at komme i en ubehagelig stilling. Nu kan børn endelig pakke sin egen kuffert og få en super rejseoplevelse. Kufferten er lavet af stærk polypropylen, og den er beregnet til at dit barn kan sidde på den.

Den har 4 store hjul og en trækstrop som lader dig trække kufferten, mens barnet slapper af. Trækstroppen kan også bruges som skulderstrop. Når den ikke bruges længere, kan den enkelt tages af og lægges i kufferten. Kufferten har elastikker i den ene side, så indholdet holdes på plads.

Funktioner:

  • Med skulderstrop og tophåndtag
  • Med 4 integreret hjul
  • Med kvalitetslås
  • Passer som håndbagage

Indeholder:

  • 1 Samsonite Dream Rider børnekuffert - Zebra Zeno

Detaljer:

  • Størrelse: 50 x 39 x 21 cm
  • Vægt: 1,9 kg
  • Volum: 28 liter
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model109640-7258
EAN5414847885648
MærkeSamsonite
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.