Samsonite Dream Rider børnekuffert - Minnie Mouse

Lowest price at PriceRunner

Samsonite rullekuffert, Rider og rejseartikler til børn

Samsonite har leveret kufferter og rejseartikler i over 100 år, og nu kan børn også rejse med trygge, gode rullekufferter som følger samme kvalitetsniveau som for voksne. Det er sjovt at tage på ferie, og hvad er vel sjovere end at kunne pakke og have sin egen kuffert med. Kufferterne fra Samsonite kommer som traditionelle rullekufferter med 2 og 4 hjul, eller som en Rider som barnet kan sidde på, skubbe sig frem på eller trækkes rundt på i lufthavnen, når de er trætte i benene. Rejs med stil sammen med Samsonite til børn.

Vores pris: 591,-
Udsolgt
SKU
10195-02

Den lyserøde Minnie Mouse kuffert fra Samsonite vil gøre rejseoplevelsen til et spændende og sjovt eventyr for alle. Lad dit barn rejse på ferie med Minnie Mouse. Samsonite Dream Rider med Disney Minnie Mouse design er en sød kuffert som barnet kan sidde på og som gør rejsen til en leg.

Det fine design og den fantastiske funktion som Samsonite Dream Rider kufferterne har, gør lufthavnen sjovere. Kufferterne er lette og vejer kun 1,8 kg, med et volume på 25 liter. Og det bedste af alt; de går som håndbagage. Lad dit barn sidde på kufferten gennem lufthavnen. Den praktiske trækrem lader dig trække uden at komme i en dårlig stilling. Nu kan børn endelig pakke sine egne kufferter og de vil få en super god rejseoplevelse.

Kufferten er lavet af stærk polypropylen, og der er regnet med at dit barn kan sidde på den. Den har 4 store hjul og en trækrem som lader dig trække kufferten mens barnet hviler sig. Trækremmen kan også bruges som skulderstrop. Når den ikke behøves længere, kan den nemt hægtes af og lægges i kufferten. Kufferten har elastik i den ene side, som holder bagagen på plads.

  • Tophåndtag.
  • Skuldersele.
  • 4 x hjul (integreret).
  • Kvalitetslås.
  • Håndbagage: Ja.

Detaljer:

  • Mål: L51 x B22 x H37 cm.
  • Volume: 25 liter.
  • Alder: fra 4 år.
Produktdetaljer
Model109641-7064
EAN5414847965494
MærkeSamsonite
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.