Silverlit MacroBot RC robot der kan kodes - blå

Lowest price at PriceRunner

Silverlit robot og robotdyr

Uanset interesser, elsker de fleste børn robotter eller robotdyr som minder om ægte kæledyr, og de seje robotter fra Silverlit er ingen undtagelse. Robotlegetøj præsnterer barnet for en spændende verden, hvor teknologi står i centrum. En robot som kan programmeres, robotter som følger forhåndsbestemte baner og opsæt eller virkelighedstro robotdyr som minder om ægte dyr som katte, hvalpe, aber eller øgler. Robotter og robotdyr fra Silverlit vil udfordre barnet til at bruge fantasien og kreativiteten gennem underholdende rollespil, i tillæg til at prøsentere teknologiske gåder og mysterier for barnet. Robotlegetøjet fra Silverlit dækker flere aldersgrupper, men enkle robotter til de mindste, til programbare robotter til de ældste børn. Interaktivt legetøj er altid sjovt - Silverlit præsenterer en helt ny verden med robotlegetøj!

Medlemspris 270,40 20%
Vores pris: 338,-
Udsolgt
SKU
09182-118-1

MacroBot fra Silverlit er en robot med mange specielle funktioner. MacroBot kan bevæge sig i flere retninger, og øjnene kan lyse i 3 forskellige farver. I tillæg til hjulene som ruller, har MacroBot bevægelige dele på alle sider.

Hvis du placerer den på det medfølgende plateau kan du bede ham om at transportere små genstande. Han kan huske en markeret rute, og gentage denne rute fejlfrit. Macrobot kommer med optagefunktioner, som lader dig optage op til 3 tekster, som kan gentages med MacroBot robot-stemme. Med fjernbetjening kan du udføre alle programmerede handlinger, og kobler du flere MacroBots til, kan de kommunikere med hinanden.

Indeholder:

  • 1 Silverlit MacroBot robot
  • 1 fjernbetjening

Detaljer:

  • Farve: blå
  • Mål: 12 x 7 x 20 cm
  • Batteribehov:
    • Robot: 4 x AA-batterier
    • Fjernkontroll: 2 x AAA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Model88045
EAN4891813880455
MærkeSilverlit
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.