Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Silverlit Maze Breaker robot - blå - kan styres med din smarttelefon

Lowest price at PriceRunner

Silverlit robot og robotdyr

Uanset interesser, elsker de fleste børn robotter eller robotdyr som minder om ægte kæledyr, og de seje robotter fra Silverlit er ingen undtagelse. Robotlegetøj præsnterer barnet for en spændende verden, hvor teknologi står i centrum. En robot som kan programmeres, robotter som følger forhåndsbestemte baner og opsæt eller virkelighedstro robotdyr som minder om ægte dyr som katte, hvalpe, aber eller øgler. Robotter og robotdyr fra Silverlit vil udfordre barnet til at bruge fantasien og kreativiteten gennem underholdende rollespil, i tillæg til at prøsentere teknologiske gåder og mysterier for barnet. Robotlegetøjet fra Silverlit dækker flere aldersgrupper, men enkle robotter til de mindste, til programbare robotter til de ældste børn. Interaktivt legetøj er altid sjovt - Silverlit præsenterer en helt ny verden med robotlegetøj!

Vores pris: 163,-
Få tilbage på lager
SKU
09182-115-1
   

Maze Breaker robotten fra Silverlit kommer med smart sporingstilstand. Takket være sensorerne som er placeret under hjulene, bevæger den sig fremad i alle retninger, og drejer hvis den opdager forhindringer.

Den kan følge en sort linje, komme sig ud af labyrinten eller holde sig i en lukket, sort ramme. Der medfølger et rutekort til robotten, og den kan også interagere med andre Maze Breakers robotter. Den har en optagefunktion, med plads til op til 3 optag, så den kan gentage det du siger i robot-tilstand.

Funktioner:

  • Den bevæger sig og danser ved at sende lydeffekter og musik ud
  • LED-øjnene lyser og forandrer farve
  • Den kan styres med en app til din smarttelefon

Indeholder:

  • 1 Silverlit Maze Breaker robot

Detaljer:

  • Farve: blå
  • Mål: 12 cm
  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model80044
EAN4891813880448
MærkeSilverlit
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.