Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

SmartGames Three Little Piggies - logikspil med 48 udfordringer med de tre små grise - fra 3 år

Spillene fra SmartGames udfordrer din logiske sans, kreativitet og forståelse for form og funktioner

Fra SmartGames kommer strategispil, der udfordrer logikken på flere niveuaer, og hvor spillene byder på forskellige sværhedsgrader fra de helt simple til de mere avancerede med næsten umulige opgaver og konstruktioner. Bliv involveret i de prisvindende spil fra SmartGames og se, hvilke gåder du vil løse, og hvilke kombinationer du laver. Hvert spil har unikke og innovative udfordringer i spillet, med temaer, der appellerer til alle børn. Spillene kommer i forskellige udgaver, der passer til rejser, de mere kompakte, større udgaver i plastik og premium varianter i træ. Fælles for alle spil fra SmartGames er, at de trækker på forskellige kognitive færdigheder, når spillere forsøger at løse de forskellige udfordringer.

Vores pris: 224,-
Få tilbage på lager
SKU
03193-104
   

Med SmartGames Three Little Piggies logikspillet skal du prøve at hjælpe de tre små grise med at bygge deres huse. Dette er det perfekte spil til at træne små børns hjerner. Der findes to forskellige typer udfordringer - i den ene placeres de tre små grise på spillepladen. I den anden placeres både de tre små grise og ulven på spillepladen. Derefter skal husene placeres, så alle grisene kan komme i sikkerhed for ulven. Hjernegymnastik-spillet har 48 udfordringer, og der er altid kun én løsning til hver opgave. Brikkerne er nemme at gribe, og børn kommer til at blive fascineret af, hvordan grisene passer ind i husene og kan se ud af vinduet.

Indeholder:

  • SmartGames Three Little Piggies logikspil

Detaljer:

  • Antal spillere: 1
  • Antal udfordringer: 48
  • Alder: fra 3-12 år
Produktdetaljer
Model518754
EAN5414301518754
MærkeSmartGames
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.