Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

SmartGames Dinosaurs Mystic Islands - logikspil med 60 udfordringer med dinosaurer - fra 6 år

Spillene fra SmartGames udfordrer din logiske sans, kreativitet og forståelse for form og funktioner

Fra SmartGames kommer strategispil, der udfordrer logikken på flere niveuaer, og hvor spillene byder på forskellige sværhedsgrader fra de helt simple til de mere avancerede med næsten umulige opgaver og konstruktioner. Bliv involveret i de prisvindende spil fra SmartGames og se, hvilke gåder du vil løse, og hvilke kombinationer du laver. Hvert spil har unikke og innovative udfordringer i spillet, med temaer, der appellerer til alle børn. Spillene kommer i forskellige udgaver, der passer til rejser, de mere kompakte, større udgaver i plastik og premium varianter i træ. Fælles for alle spil fra SmartGames er, at de trækker på forskellige kognitive færdigheder, når spillere forsøger at løse de forskellige udfordringer.

Vores pris: 234,-
Få tilbage på lager
SKU
03193-101
   

Dinosaurs Mystic Islands fra SmartGames er et sjovt og udfordrende logikspil for 1 person, hvor man vælger udfordringer i opgavehæftet. Målet er at lægge øerne, så de planteædende dinosaurer og de kødædende dinosaurer kommer på hver sin ø. Spillet består af 80 forskellige udfordringer, fra nybegynder til ekspert, og passer derfor til børn fra 6 årsalderen og opefter. Brætspillet er nemt at tage med, som rejsespil.

Indeholder:

  • SmartGames Dinosaurs Mystic Island logikspil

Detaljer: 

  • Mål bræt: 18 x 22 x 2 cm
  • Antal spillere: 1
  • 80 udfordringer
  • Sprog: dansk
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model518426
EAN5414301518426
MærkeSmartGames
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.