Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Smoby Cotoons 2-i-1 - Lær-at-gå vogn og aktivitetslegetøj

Smoby legetøj til underholdende og kreativ rollespil

Det er meget læring i leg, og legehusene, rutsjebanerne, værktøjbænkene, dukkelegetøjet, babylegetøjet, butiklegetøjet, sportspillene og kækkenlegetøjet fra Smoby opmuntrer til kreativ rollespil. Smoby bruger UV-stabil plastik i produktionen af sit legetøj, denne er specielt modstandsdygtig mod slitage og falming. Udelegetøjet fra Smoby flytter legen udenfor, og giver børn rum til højlydt og energisk leg ude. Smoby børn vokser op mens de leger, skaber sine egne historier og udvikler sin fantasi gennem leg.

Vores pris: 351,-
På lager
SKU
03192-134
   

Smoby Cotoons 2-i-1 lær-at-gå vogn og aktivitetslegetøj er et underholdende legetøj til babyer. Lær-at-gå vognen er ideel at bruge når barnet arbejder med at tage sine første skridt, og lærer at gå på en tryg måde. Den er ergonomisk udformet og har bremsesystem. 

Aktivitetsbordet kommer med lys og lyd, og har mange funktioner som underholder barnet, samt er med til at udvikle dets motoriske færdigheder. Det har to øjne som bevæger sig, fire putteklodser, en dør som kan åbnes med nøgle, en spejldør og meget mere. Aktivitetsbordet kan tages af så det er enkelt at tage med på tur.

Indeholder:

  • Smoby Cotoons 2-i-1 lær-at-gå vogn og aktivitetslegetøj
  • 4 putteklodser

Detaljer:

  • Mål: 50 x 43 x 47 cm
  • Vægt: ca 2 kg
  • Batteribehov: 2 x LR44 (inkluderet)
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
Model110428
EAN3032161104287
MærkeSmoby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.