Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Smoby Cotoons boldspil med lys og lyd

Smoby legetøj til underholdende og kreativ rollespil

Det er meget læring i leg, og legehusene, rutsjebanerne, værktøjbænkene, dukkelegetøjet, babylegetøjet, butiklegetøjet, sportspillene og kækkenlegetøjet fra Smoby opmuntrer til kreativ rollespil. Smoby bruger UV-stabil plastik i produktionen af sit legetøj, denne er specielt modstandsdygtig mod slitage og falming. Udelegetøjet fra Smoby flytter legen udenfor, og giver børn rum til højlydt og energisk leg ude. Smoby børn vokser op mens de leger, skaber sine egne historier og udvikler sin fantasi gennem leg.

Vores pris: 337,-
På lager
SKU
06192-146
   

Et farverigt og underholdende boldspil fra Smoby Cotoons som stimulerer barnets udvikling.

Smoby Cotoons boldspil er med til at udvikle barnets øje-hånd koordination og motoriske færdigheder. I tillæg hjælper det barnet med at forstå princippet om årsag og virkning, hvor barnet ser at en handling skaber et resultat. Boldspillet giver mange timer med underholdende leg med at skubbe boldene ned af to forskellige baner. Med farverige detaljer, lyd- og lyseffekter vil Smoby Cotoons boldspil underholde barnet i lang tid.

Indeholder:

  • Smoby Cotoons Boldspil
  • 3 farverige bolde

Detaljer:

  • Mål æske: 46,2 x 35,1 x 14 cm
  • Batteribehov: 2 x LR44-batterier
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
Model7600110424
EAN3032161104249
MærkeSmoby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.