Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Smoby Neo Jura legehus - kan udvides med ekstra udstyr

Smoby legetøj til underholdende og kreativ rollespil

Det er meget læring i leg, og legehusene, rutsjebanerne, værktøjbænkene, dukkelegetøjet, babylegetøjet, butiklegetøjet, sportspillene og kækkenlegetøjet fra Smoby opmuntrer til kreativ rollespil. Smoby bruger UV-stabil plastik i produktionen af sit legetøj, denne er specielt modstandsdygtig mod slitage og falming. Udelegetøjet fra Smoby flytter legen udenfor, og giver børn rum til højlydt og energisk leg ude. Smoby børn vokser op mens de leger, skaber sine egne historier og udvikler sin fantasi gennem leg.

Vores pris: 1 843,-
Udsolgt
SKU
03192-110

Legehuset Neo Jura fra Smoby er udstyret med 2 halvdøre, 2 vinduer med skodder og et foderbræt til fuglefoder. Dette legehus er beregnet til at kunne udvides med et bredt udvalg af tilbehør såsom picnicbord, bænke, ringeklokke, hegn, udendørs køkken og meget mere (alt tilbehør sælges separat).

De to halvdøre er placeret foran og bagerst i huset, hvilket gør det nemt for børnene at bevæge sig rundt i huset. Der medfølger et fuglebræt, så børn kan fodre småfuglene.

Med dette legehus fra Smoby kan du ved hjælp af tilbehør bygge det legehus, der passer bedst til dit barn! Udvid for eksempel med et picnicbord eller haveområde!

Indeholder:

  • Smoby legehus

Detaljer:

  • Mål: 115 x 123 x 132 cm
  • Vægt: 17,3 kg
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Model810500
EAN3032168105003
MærkeSmoby
Smoby legehus med vinduer og halvdøre - som kan udvides med ekstra udstyr Smoby legehus med vinduer og halvdøre - som kan udvides med ekstra udstyr

Vindue

Huset har 2 halvdøre, vinduer med skodder, samt brevsprække.

Legehus til børn med foderbræt på væggen Legehus til børn med foderbræt på væggen

Fuglebræt

Med fuglebræt på ydervæggen, hvor barnet kan fodre fuglene.

Smoby legehus i UV-behandlet plast for bedre holdbarhed i sol og vind Smoby legehus i UV-behandlet plast for bedre holdbarhed i sol og vind

Anti-UV

Legehuset er i UV_behandlet plast og holder længere selv i sol og vind.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.