Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Sophie la Girafe So pure bidering

Sophie la Girafe er den originale giraf elsket af både børn og voksne

Her finder du blandt andet Lille Sophie på 18 cm, en meget omtalt og populært børnelegetøj som passer perfekt til små børn med ømme gummer. Sophie legetøj er fulde af opdagelser og aktiviteter som vækker barnets sanser om syn, hørsel, smag, lugt og føle. Sophie La Girafe er en fransk, håndlavet giraf som har vundet mange prestigefyldte priser. Legetøjet fra Sophie La Girafe står øverst på ønskelisten hos de fleste småbarnsforældre.

Vores pris: 120,-
Få tilbage på lager
SKU
24103
   

Denne fantastiske bidering er lavet af samme materiale som den originale Sophie la Girafe, altså 100% naturlig gummi fra Hevea-træet. Bideringen kommer i to forskellige varianter for at kunne tilfredsstille barnets ømme gummer i alle faser. Denne variant er den blødeste og mest fleksible, og er bedst når de første tænder starter med at komme. Bideringen kommer i en flot gaveæske.

Indeholder:

  • Sophie la Girafe So Pure bidering.

Detaljer:

  • Materiale: 100% naturgummi.
  • Alder: fra 0 mdr.
Produktdetaljer
Model200318
EAN3056562003185
MærkeSophie la Girafe
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.