Spidey and His Amazing Friends trehjulet cykel med tipbræt og aftagelig styrestang

Lowest price at PriceRunner

Spiderman serien - med legetøj og actionfigurer til store og små børn

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en almindelig person før han skifter til sin superhelt-identitet som Spiderman. Med sine edderkop lignende egenskaber kæmper han mod skurke og bøller. Lad som om du er Spiderman, hvor du klatrer op på ydersiden af bygninger, skyder med spindelvæv som fanger skurkene eller flyver mellem hustagene på udkig efter situationer, hvor du kan bruge dine superkræfter. Med figurer, udklædning, køretøj og figursæt kan børn genskabe scener de husker fra filmene og tegneserierne, eller de kan skabe sine egne.

Vores pris: 432,-
På lager
SKU
03233-50
   

Spidey og hans fantastiske venner trehjulet cykel med opbevaringsbakke bagpå, der kan tippes, perfekt til fans af børne tv-serien. Den solide trehjulede cykel er rød og blå og har et afrundet ergonomisk design.

Cyklen kan bruges fra 15 måneder og kommer med højdejusterbart styr og ratlås, så forældre kan have overordnet kontrol over cyklen på ture. Sædet kan justeres i to positioner og efterhånden som barnet bliver mere stabil på trehjulet cykel, kan stangen tages af. Cyklen har sikkerhedssele i sædet for ekstra sikkerhed og skridsikre pedaler.

Indfeholder:

  • Spidey trehjulet cykel med styrestang

Detaljer:

  • Mål: 68 x 52 x 52 cm
  • Alder: fra 15 mdr.
Produktdetaljer
Model740337
EAN3032167403377
MærkeSpiderMan
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.