Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

SpyX Micro Super Ear - lyt til samtaler

Spy X spionudstyr til små agenter

Spy X giver små agenter udstyret de har brug for til at spionere på fjenden, prøcis som en ægte spion. Gennem spionleg bruger børn fantasien og sine kreative færdigheder, og de lærer nye ting og situationer gennem rollespil. Snig dig ind på fjenden eller sikre dine områder med spionlegetøj fra Spy X. Brug walkie-talkie, natkikkert, alarmer, aflytningsudstyr, stemmeforvrænger og droner - din fjende vil ikke forstå hva som sker!

Vores pris: 63,-
Få tilbage på lager
SKU
13375
   

SpyX Micro Super Ear lytteudstyr er et must til din samling af spionlegetøj. Denne Bluetooth-enhed, der sættes på øret, giver en behagelig, håndfri spionering. Micro Super Ear fra SpyX vil garanteret underholde i timevis. Sæt udstyret på øret og lyt til samtaler på afstand. Lytteudstyret har et justerbart spænde.

SpyX spionlegetøj kommer med alle gadgets, som du får brug for til at lade som om, at du er en ægte spion. Spionleg er en sjov måde at lege på, hvor børn kan bruge fantasien.

  • Handsfree
  • Mikrofon, der opfanger lyde
  • Justerbar ring til øret

Indeholder:

  • SpyX Micro Super Ear

Detaljer: 

  • Batteribehov: 1 x LR44-batterier (inkluderet)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model10125
EAN840685101254
MærkeSPY X
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.