Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

SpyX Night Noc - natkikkert til små agenter

Lowest price at PriceRunner

Spy X spionudstyr til små agenter

Spy X giver små agenter udstyret de har brug for til at spionere på fjenden, prøcis som en ægte spion. Gennem spionleg bruger børn fantasien og sine kreative færdigheder, og de lærer nye ting og situationer gennem rollespil. Snig dig ind på fjenden eller sikre dine områder med spionlegetøj fra Spy X. Brug walkie-talkie, natkikkert, alarmer, aflytningsudstyr, stemmeforvrænger og droner - din fjende vil ikke forstå hva som sker!

Vores pris: 118,-
Udsolgt
SKU
20956

SpyX Night Noc - natkikkert til små agenter, et et must når man skal ud på mission! Kikkerten lader dig se op til 7,5 meter og forstørrer omgivelserne 2,5 gang.

Få fuld kontrol i nattemørket, hvor du ellers ikke ville kunne se noget. Kikkerten lader dig se op til 7,5 meter og forstørrer omgivelserne 2,5 gang. På denne måde, kan du komme nærmere dit mål og opdage detaljer som tidligere var skjult i nattens mørke.

Tryk på knappen og skift fra rødt til hvidt lys og få på den måde best mulig syn både nat og dag. Spionleg er en spændende måde at udfordre børns fantasi, og SpyX hjælper dig på vej til et rigtig spændende eventyr, fuld af spændende missioner og skjulte talenter.

  • Kikkert med rødt og hvidt lys
  • Se i mørke
  • Forstørrer 2,5 gang

Indeholder:

  • SpyX Night Noc - natkikkert til små agenter

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model10399
EAN840685103999
MærkeSPY X
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.