Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Star Wars Yoda Servicesæt - 3 dele - kan stables til en figur

Star Wars legetøj, figurer og tilbehør - tag legetøjet med ud i rummet

Tag kampen ud i rummet, uanset om du vil kæmpe på det gode eller det ondes side. Her finder du de Star Wars effekter du skal bruge blandt vores store udvalg. Star Wars rumskibe og starfighters, køretøjer, figursæt, Darth Vader figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars kostume og påklædning samt masker og jedi tilbehør såsom lyssværd. Genskab spændingen gennem Kylo Ren, Inquisitor eller StormTrooper og red universet sammen med Luke Skywalker, Chewbacca og C-3PO.

Her har du udvalget til at skabe dit eget Star Wars-univers på børneværelset, med byggesæt og diorama udstillingssæt, puslespil, legetøj og tilbehør fra de kendte spillefilm om en galakse langt, langt væk og den populære tv-serie om Obi-Wan Kenobi, The The Mandalorian og Bobba Fett!

Vores pris: 42,-
På lager
SKU
20103
   

Giv dit måltid det lille ekstra med dette sjove og unikke Star Wars Servicesæt i 3 dele! Når sættet ikke er i brug, kan delene stables til en Yoda-figur, hvor skålen er hovedet, koppen er kroppen og tallerkenen er toppen af hovedet. Servicesættet er lavet af plastik, og er derfor også velegnet til at have med på tur. Star Wars sættet passer til børn fra 3 år og opefter, og er en sjov måde at opmuntre børn til at spise deres mad.

Indeholder:

  • Skål
  • Tallerken
  • Kop

Detaljer:

  • Materiale: plastik
  • BPA frit
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Servicesættet tåler ikke mikrobølgeovn

Produktdetaljer
Model8013519
EAN7071673135194
MærkeStar Wars
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.