Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Teeny TY Ferris giraf - 10 cm

Ty Beanie Boos - de bløde bamser med store øjne

Har du brug for noget som er blødt og sødt? Tag et kig på vores store udvalg af bløde bamser fra TY Beanie Boos. TY-bamserne er bløde og har store øjne, de er gode legekammerater og ekstra bløde som krammedyr, når du skal sove. Bamserne fra TY Beanie Boos kommer som katte, hunde, ugler, ræve, bjørne, vilde dyr, fantasidyr, karakterer fra TV og film og meget mere.

Beanie Boos dyr kommer i forskellige størrelser, small, regular, medium, large og som clips er der en størrelse og form til alle. Måske vil du hellere have en TY Squish a boos bamse, der også kan bruges som pude? Nu kan du samle dem alle sammen!

Vores pris: 47,-
Vær hurtig! Kun 1 tilbage på lager
SKU
10172-97
   

De populære og bløde bamser fra Ty Beanie Boos har store øjne og passer specielt godt til børn, og er et meget populært krammedyr. De findes i flere forskellige størrelser og varianter.

Det kan være svært at bestemme sig for en favorit, så hvorfor ikke samle alle Ty Beanie Boos-bamserne og få en mega sød samling af krammedyr.

Teeny Tys kan bruges som ærteposer, og de har et felt på maven, der rengører din mobilskærm, iPad eller PC.

Indeholder:

  • Teeny Ty Ferris giraf

Detaljer:

  • Mål: 10 cm (H)
Produktdetaljer
ModelTY41253
EAN008421412532
MærkeTy Beanie Boos
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.