Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Ticket to Ride the Heart of Africa - udvidelsespakke til brætspil med kort over Afrika

Brætspilserien Ticket to Ride - byg jernbaneruter uden at modstanderen opdager dig!

Med brætspillet Ticket to Ride fra Days of Wonder begiver du dig ud på et eventyr og bygger jernbaneruter, der forbinder byer i forskellige lande. Spillerne skal samle kort fra forskellige togvogne, som derefter bruges til at gøre krav på rettighederne til forskellige jernbaneruter i det land eller en del af verden, du besøger. Jo længere rute du kan lave, jo flere point får du.

Ticket to Ride er et brætspil, der stiller store krav til, at du kan træffe strategiske og taktiske beslutninger, uden at blive afsløret af din modstander. Ticket tor Ride-spillene fortsætter traditionen fra Days of Wonder med brætspil med smukke illustrationer og komponenter af høj kvalitet. Her kan spillere tage på eventyr gennem lande og kontinenter, krydse oceaner og udforske storbyer.

Vores pris: 208,-
Få tilbage på lager
SKU
7198
   

Ticket to Ride the Heart of Africa tillægspakken kommer med et kort over Afrika, så du nu kan spille det populære strategispil på et nyt kontinent! Byg togruter gennem nogle af kontinentets mest øde steder. Denne tillægspakke indeholder selvfølgelig alt det du skal bruge af ekstraudstyr, som ikke medfølger i de originale udgaver. Spilleudvidelsen kræver at du har et af grundspillene for at kunne spille, og dette spil er derfor en tillægspakke til Ticket to Ride og Ticket to Ride Europa. Denne udvidelse introducerer 45 nye terrænkort fordelt på tre forskellige terræn typer. Vil du styrke dine terrænmålingsfærdigheder og lokalkendskab for at prøve at etablere flere værdifulde ruter - eller tør du at løbe over kontinentet i et vanvittig kapløb for at afslutte spillet på den hurtigste måde?

Indeholder:

  • 1 spillebræt med kort over Afrika
  • 48 destinationsbilletter
  • 45 terrænkort
  • Spilleregler

Detaljer:

  • Antal spillere: 2-6
  • Spilletid: 30 - 60 min
  • Alder: fra 8 år

BEMÆRK: Ikke et selvstændig spil - skal benyttes sammen med Ticket to Ride eller Ticket to Ride Europa!

Produktdetaljer
Model720117
EAN824968817742
MærkeTicket to Ride
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.