Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Ticket to Ride Asia - udvidelse til brætspil med kort over Asien

Brætspilserien Ticket to Ride - byg jernbaneruter uden at modstanderen opdager dig!

Med brætspillet Ticket to Ride fra Days of Wonder begiver du dig ud på et eventyr og bygger jernbaneruter, der forbinder byer i forskellige lande. Spillerne skal samle kort fra forskellige togvogne, som derefter bruges til at gøre krav på rettighederne til forskellige jernbaneruter i det land eller en del af verden, du besøger. Jo længere rute du kan lave, jo flere point får du.

Ticket to Ride er et brætspil, der stiller store krav til, at du kan træffe strategiske og taktiske beslutninger, uden at blive afsløret af din modstander. Ticket tor Ride-spillene fortsætter traditionen fra Days of Wonder med brætspil med smukke illustrationer og komponenter af høj kvalitet. Her kan spillere tage på eventyr gennem lande og kontinenter, krydse oceaner og udforske storbyer.

Vores pris: 179,-
På lager
SKU
7197
   

Ticket to Ride Asia-udvidelsen kommer med to spilleplader med kort over kontinentet, og tilbyder derfor to nye sjove måder at spille på. Den asiatiske spiludvidelse introducerer muligheden for at spille med en sjette spiller, og er en sjov udvidelse, hvor du kan spille det populære brætspil med hold! Denne udvidelsespakke indeholder naturligvis alt, hvad du skal bruge til tilbehør, der ikke er inkluderet i de originale udgaver. Spiludvidelsen kræver, at du har et af grundspillene for at kunne spiller, og dette spiler derfor en ekstra pakke til Ticket to Ride og Ticket to Ride Europa.

Her får du to nye kort, der begge giver dig spændende oplevelser i det eksotiske Asien:

Asien: På dette kort er spillerne på hold, to og to. Man har sine egne billetter og egne togkort, og du skal ud fra din medspillers handlinger prøve at finde ud af hvilke billetter han har. I har selvfølgelig ikke lov til at snakke sammen, men kan udveksle enkelte togkort. Dette er en spændende og ny måde at spille Ticket to Ride på. For 2, 4 eller 6 spillere.

Legendary Asia: På den anden side af spillebrættet er også et kort over Asien, men med helt andre ruter. Har du lyst til at tage den rolige rute langs Silkevejen, eller nedad de travle ruter i Indokina? Men vær i hvert fald klar til den hårrejsende tur over Himalaya!

Indeholder:

  • 1 spilleplade med 2 kort
  • 36 destinationsbilletter
  • 6 kortholdere
  • 9 tog i 5 farver

Detaljer:

  • Antal spillere: 2-6
  • Spilletid: ca. 30-60 min
  • Alder: fra 8 år

BEMÆRK: Dette er en udvidelse - skal spilles med Ticket to Ride eller Ticket to Ride Europa

Produktdetaljer
Model720113
EAN824968117736
MærkeTicket to Ride
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.