Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Ticket to Ride - brætspil med togbaner gennem Amerika

Brætspilserien Ticket to Ride - byg jernbaneruter uden at modstanderen opdager dig!

Med brætspillet Ticket to Ride fra Days of Wonder begiver du dig ud på et eventyr og bygger jernbaneruter, der forbinder byer i forskellige lande. Spillerne skal samle kort fra forskellige togvogne, som derefter bruges til at gøre krav på rettighederne til forskellige jernbaneruter i det land eller en del af verden, du besøger. Jo længere rute du kan lave, jo flere point får du.

Ticket to Ride er et brætspil, der stiller store krav til, at du kan træffe strategiske og taktiske beslutninger, uden at blive afsløret af din modstander. Ticket tor Ride-spillene fortsætter traditionen fra Days of Wonder med brætspil med smukke illustrationer og komponenter af høj kvalitet. Her kan spillere tage på eventyr gennem lande og kontinenter, krydse oceaner og udforske storbyer.

Vores pris: 260,-
På lager
SKU
4137
   

I brætspillet Ticket to Ride samler spillerne kort af forskellige typer togvogne, som de kan bruge til at lave jernbaneruter gennem USA med. Spillet er nemt at lære, og sjovt at spille. Jo længere togrute man kan lave, jo flere points får man. Man kan også samle ekstra points, hvis man klarer at opfylde destinationsbilletter, eller hvis man står tilbage ved spillets slutning med den længste sammenhængende rute. Spillet kan spilles med 2-5 spillere, og spillets udfordringer øges i takt med antal spillere. Her gælder det om at planlægge sine ruter, og skaffe de forskellige ruter før en modspiller bygger togruten før dig!

Ticket to Ride har vundet brætspilsverdenens mest prestigefyldt pris (Spiel des Jahres), og har solgt i hundretusindvis over hele verden. Nu har du chancen for at finde ud af hvorfor! Spændende og sjovt.

Indeholder:

  • 1 brætspil med kort over Nord-Amerika
  • 225 togvogne
  • 144 illustrationskort
  • 5 pointmarkører i træ
  • 1 regelhæfte

Detaljer:

  • Antal spillere: 2-5
  • Spilletid 30-60 min
  • Alder: fra 8 år

BEMÆRK: Ticket to Ride er et af grundspillene som er nødvendigt at have for at kunne spille de fleste spilleudvidelser (købes separat).

Produktdetaljer
Model7291
EAN824968717011
MærkeTicket to Ride
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.