Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Ticket to Ride Rails and Sails - brætspil med togbaner og bådruter gennem verden

Brætspilserien Ticket to Ride - byg jernbaneruter uden at modstanderen opdager dig!

Med brætspillet Ticket to Ride fra Days of Wonder begiver du dig ud på et eventyr og bygger jernbaneruter, der forbinder byer i forskellige lande. Spillerne skal samle kort fra forskellige togvogne, som derefter bruges til at gøre krav på rettighederne til forskellige jernbaneruter i det land eller en del af verden, du besøger. Jo længere rute du kan lave, jo flere point får du.

Ticket to Ride er et brætspil, der stiller store krav til, at du kan træffe strategiske og taktiske beslutninger, uden at blive afsløret af din modstander. Ticket tor Ride-spillene fortsætter traditionen fra Days of Wonder med brætspil med smukke illustrationer og komponenter af høj kvalitet. Her kan spillere tage på eventyr gennem lande og kontinenter, krydse oceaner og udforske storbyer.

Vores pris: 446,-
Få tilbage på lager
SKU
21510
   

Oplev en helt ny verden indenfor den populære Ticket to Ride spilleverden med denne sjove Rails & Sails udgave, hvor spillet nu også inkluderer både. Verden forandrer sig hurtigt, og tog- og bådforbindelser bringer verden sammen. Vand er ikke længere en forhindring: enorme dampskibe fragter hundredvis af passagerer sejlende over havet. Gør dig klar til en uforglemmelig rejse!

Denne indholdelsesrig og fritstående udgave indeholder en dobbeltsidet kort-spilleplade, med verdenskortet på den ene side og de store amerikanske have på den anden. Med både tog og båd kort kan du nu rejse over hele verden og kræve ruter på kortet, men også bruge dem til at bygge bådhavne og forhøje dine points. Nemt at lære, og spændende at spille. Spillet tager Ticket to Ride-spilleserien til næste niveau!

Indeholder:

  • 1 spilleplade med kort over verden og de store have
  • 165 tog (33 i hver farve)
  • 250 skibe (50 i hver farve)
  • 140 rejsekort (80 togkort og 60 skibskort)
  • 120 destinationskort (65 til verden, og 55 til havkortet)
  • 15 havne
  • 5 brikker

Detaljer:

  • Spilletid: 60-120 min
  • Antal spillere: 2-5
  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Model720926
EAN824968720929
MærkeTicket to Ride
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.