Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Ticket to Ride USA 1910 - udvidelse til brætspil med togbaner gennem Amerika

Brætspilserien Ticket to Ride - byg jernbaneruter uden at modstanderen opdager dig!

Med brætspillet Ticket to Ride fra Days of Wonder begiver du dig ud på et eventyr og bygger jernbaneruter, der forbinder byer i forskellige lande. Spillerne skal samle kort fra forskellige togvogne, som derefter bruges til at gøre krav på rettighederne til forskellige jernbaneruter i det land eller en del af verden, du besøger. Jo længere rute du kan lave, jo flere point får du.

Ticket to Ride er et brætspil, der stiller store krav til, at du kan træffe strategiske og taktiske beslutninger, uden at blive afsløret af din modstander. Ticket tor Ride-spillene fortsætter traditionen fra Days of Wonder med brætspil med smukke illustrationer og komponenter af høj kvalitet. Her kan spillere tage på eventyr gennem lande og kontinenter, krydse oceaner og udforske storbyer.

Vores pris: 113,-
Få tilbage på lager
SKU
09182-291
   

Ticket to Ride - USA 1910 er en kortudvidelse til det originale og populære Ticket to Ride-spil! Udvidelsen består af 181 nye kort, der inkluderer 35 nye destinationskort, et nyt GlobeTrotter bonuskort til at fuldføre flest billetter, samt en komplet erstatningsbunke med alle kortene fra den originale spillekortbunke. Du kan spille dette sjove stategispil på tre nye måder, og den ekstra pakke indeholder 1910 regler, der kun gælder for de nye destinationsbilletter. Hvis du vil have en større variation, kan du spille Megaspillet med alle destinationskortene sammen, eller du kan spille Big Cities, der kun bruger billetter til bestemte store byer.

USA 1910-kortene og regelvarianterne vil virkelig ændre dine strategier og taktikker, når du spiller Ticket to Ride. Spillet er nemt og hurtigt at lære og byder på timevis af sjov. Udvidelsen skal kombineres med det originale Ticket to Ride-brætspil og er ikke et enkeltstående spil.

Indeholder:

  • 35 nye bonusbilletter med 1910-logo
  • 1 GlobeTrotterkort
  • 34 bonusbilletter
  • 110 vognkort
  • 1 bonuskort for længste rute

Detaljer:

  • Antal spillere: 2-5
  • Spilletid: 30-60 min
  • Alder: fra 8 år

BEMÆRK: Dette er ikke et enkeltstående spil - skal spilles sammen med Ticket to Ride eller Ticket to Ride Europa

Produktdetaljer
Model7216
EAN824968817711
MærkeTicket to Ride
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.