Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Trunki børnekuffert Frank Brandbil

Lowest price at PriceRunner

Trunki - den originale ride-on børnekuffert

Er du på udkig efter en praktisk kuffert til børn? Trunki er den originale ridende børnekuffert og måske selve definitionen på en mere praktisk måde at rejse med børn. Trunki kufferter til børn er designet til at gøre rejsen sjovere for børnene. De har nok plads til, at børnene kan pakke deres legetøj og udstyr til rejsen. Designet er sjovt og farverigt, og det unikke ride-on design gør det muligt for børnene at sidde på kufferten og blive trukket rundt med hjælp fra snoren - perfekt til trætte børnefødder i en stor lufthavn.

Vores pris: 388,-
Udsolgt
SKU
03192-223

Er der noget der brænder? Så må vi ringe til Frank. Brandbilen Frank fra Trunki er altid klar til action når du tager afsted på næste rejse. Små helte kan nemt selv køre, bære eller blive trukket langs rullebanen med denne børnekuffert med hjul fra Trunki.

Brandbilen Frank fra Trunki rummer 18 liter, er komfortabel at sidde på, kan låses, indvendig lomme, og elastik som sikrer indholdet. Den er produceret i samme type letvægts plast som kufferterne voksne bruger. Kufferten er lavet til at gøre rejsen til en leg, hvor barnet kan sidde på kufferten, sparke sig frem eller blive trukket af andre.

Indeholder:

  • 1 Trunki børnekuffert - Frank Brandbil

Detaljer:

  • 2 bærehåndtag
  • Mål: 46 x 21 x 31 cm
  • Vægt: 1,6 kg
  • Maksvægt på kufferten: 50 kg
Produktdetaljer
Model0254-GB01
EAN5055192202546
MærkeTrunki
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.