Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Ty Beanie Ballz 20 cm - Disney Tigerdyret

Ty Beanie Boos - de bløde bamser med store øjne

Har du brug for noget som er blødt og sødt? Tag et kig på vores store udvalg af bløde bamser fra TY Beanie Boos. TY-bamserne er bløde og har store øjne, de er gode legekammerater og ekstra bløde som krammedyr, når du skal sove. Bamserne fra TY Beanie Boos kommer som katte, hunde, ugler, ræve, bjørne, vilde dyr, fantasidyr, karakterer fra TV og film og meget mere.

Beanie Boos dyr kommer i forskellige størrelser, small, regular, medium, large og som clips er der en størrelse og form til alle. Måske vil du hellere have en TY Squish a boos bamse, der også kan bruges som pude? Nu kan du samle dem alle sammen!

Vores pris: 99,-
På lager
SKU
21846
   

Ty Beanie Ballz er sjove, runde bamser til børn, som de kan have i sengen, lege med eller kramme. De kommer i mange forskellige farver og varianter, og her får du Ty Beanie Ballz - Disney Tigerdyret, der måler 20 cm.

Indeholder:

  • Ty Beanie Ballz - Disney Tigerdyret

Detaljer:

  • Mål: 20 cm
Produktdetaljer
ModelTY38553
EAN008421385539
MærkeTy Beanie Boos
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.