Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

TY Beanie Boos 15 cm Pixy hvid enhjørning - lille

Ty Beanie Boos - de bløde bamser med store øjne

Har du brug for noget som er blødt og sødt? Tag et kig på vores store udvalg af bløde bamser fra TY Beanie Boos. TY-bamserne er bløde og har store øjne, de er gode legekammerater og ekstra bløde som krammedyr, når du skal sove. Bamserne fra TY Beanie Boos kommer som katte, hunde, ugler, ræve, bjørne, vilde dyr, fantasidyr, karakterer fra TV og film og meget mere.

Beanie Boos dyr kommer i forskellige størrelser, small, regular, medium, large og som clips er der en størrelse og form til alle. Måske vil du hellere have en TY Squish a boos bamse, der også kan bruges som pude? Nu kan du samle dem alle sammen!

Vores pris: 59,-
På lager
SKU
10172-81
   

De populære og bløde bamser fra Ty Beanie Boos har store øjne og passer specielt godt til børn, og er et meget populært krammedyr. Du finder den i flere størrelser og varianter.

TY Beanie Boos Pixy hvid enhjørning er en sød bamse som gerne vil have en ny ejer og ven. Kan du passe godt på den? Den har brug for en masse kram!

Det kan være svært at bestemme sig for en favorit, så hvorfor ikke samle alle TY Beanie Boos-bamserne og få en mega-sød samling af hyggedyr.

Indeholder:

  • TY Beanie Boos 15 cm Pixy hvid enhjørning - lille

Detaljer:

  • Mål: ca. 15 cm (H)
Produktdetaljer
ModelTY36852
EAN008421368525
MærkeTy Beanie Boos
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.