Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

TY Beanie Boos 40 cm Fantasia pink/guld enhjørning - stor

Lowest price at PriceRunner

Ty Beanie Boos - de bløde bamser med store øjne

Har du brug for noget som er blødt og sødt? Tag et kig på vores store udvalg af bløde bamser fra TY Beanie Boos. TY-bamserne er bløde og har store øjne, de er gode legekammerater og ekstra bløde som krammedyr, når du skal sove. Bamserne fra TY Beanie Boos kommer som katte, hunde, ugler, ræve, bjørne, vilde dyr, fantasidyr, karakterer fra TV og film og meget mere.

Beanie Boos dyr kommer i forskellige størrelser, small, regular, medium, large og som clips er der en størrelse og form til alle. Måske vil du hellere have en TY Squish a boos bamse, der også kan bruges som pude? Nu kan du samle dem alle sammen!

Vores pris: 321,-
Få tilbage på lager
SKU
05195-130
   

De populære og bløde bamser fra TY Beanie Boos har store øjne og er bløde at kramme. Bamserne passer specielt godt til børn, og er et meget populært krammedyr.

TY Beanie Boos kommer i flere størrelser og varianter. Hver figur har et unikt navn og en fødselsdato skrevet på det medfølgende mærke. TY Beanie Boos 40 cm Fantasia pink/guld enhjørning er en sød bamse, der leder efter en ny ejer. Kan du passe på den? Den har brug for en masse kram!

Det kan være svært at bestemme sig for en favorit, så hvorfor ikke samle alle TY Beanie Boos-bamserne og få en mega sød samling af krammedyr?

Indeholder:

  • TY Beanie Boos Fantasia pink/guld enhjørning - stor

Detaljer:

  • Mål: ca. 40 cm (H)
Produktdetaljer
Model36819
EAN008421368198
MærkeTy Beanie Boos
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.