Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

TY Beanie Boos Fantasia multicolor unicorn medium - multifarvet enhjørning - 22 cm

Lowest price at PriceRunner

Ty Beanie Boos - de bløde bamser med store øjne

Har du brug for noget som er blødt og sødt? Tag et kig på vores store udvalg af bløde bamser fra TY Beanie Boos. TY-bamserne er bløde og har store øjne, de er gode legekammerater og ekstra bløde som krammedyr, når du skal sove. Bamserne fra TY Beanie Boos kommer som katte, hunde, ugler, ræve, bjørne, vilde dyr, fantasidyr, karakterer fra TV og film og meget mere.

Beanie Boos dyr kommer i forskellige størrelser, small, regular, medium, large og som clips er der en størrelse og form til alle. Måske vil du hellere have en TY Squish a boos bamse, der også kan bruges som pude? Nu kan du samle dem alle sammen!

Vores pris: 113,-
Udsolgt
SKU
23590

De populære og bløde bamser fra TY Beanie Boos har store øjne og er bløde at putte med. Bamserne appellerer særligt godt til børn, og er en meget populær bamse.

TY Beanie Boos kommer i flere størrelser og varianter. Hver bamse har et unikt navn og en fødselsdag skrevet på mærket, der medfølger. TY Beanie Boos Fantasia er en sød multifarvet enhjørning på ca. 22 cm, der ville elske at have en ny ejer. Kan du tage dig af den?

Indeholder:

  • TY Beanie Boos Fantasia multifarvet enhjørning medium

Detaljer:

  • Mål: ca. 22 cm (H)
Produktdetaljer
ModelTY37041
EAN008421370412
MærkeTy Beanie Boos
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.