Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

3 Sprouts Opbevaringskasse - kænguru

3 Sprouts moderne og legende produkter til børneværelset og skoletasken

3 Sprouts blev grundlagt i 2007 med et fokus på at producere moderne og legende produkter til børn. Udvalget fra 3 Sprout består af farverige kurve, kasser, bokse, o.l. til opbevaring af barnets legetøj og ting. 3 Sprouts-mærkevaren indeholder et stort udvalg af opbevaringskurve, -kasser og -bokse, med udformning som fanger barnets opmærksomhed, med dyr, figurer og farver som børn elsker. Udvalget som du finder i sortimentet fra 3 Sprouts passer lige så fint på børneværelset som i stuen eller på badet.

Vores pris: 146,-
På lager
SKU
10182-67
   

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt kænguru-motiv. 3 Sprouts opbevaringskasse passer ind i almindelige reolsystemer og er en praktisk og effektiv måde at sortere og opbevare legetøj. Den passer også i størrelse til IKEA's KALLAX reoler. Opbevaringskassen er lavet af pap, klædt i stof.

Indeholder:

  • 3 Sprouts opbevaringskasse - kænguru

Detaljer:

  • Farve: orange
  • Mål: 33 x 33 x 33 cm
  • Vedligeholdsinstruktioner: pletvaskes
  • Materialer: 100% polyester, 100% pap
Produktdetaljer
Model310KAN
EAN794504676310
Mærke3 Sprouts
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.