Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Skole og læring

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Mærke
Alder
Interesse
Karakter

Produkter 1-40 av 287

Page
per side

Andre ser også på:

Hvordan opstår en vulkan? Hvad sker der når man blander forskellige væsker i et eksperiment? Hvor mange minutter er der i tre kvarter? Og hvordan ser man forskellen på et lille og et stort T? Gennem eksperimentsæt og videnskabssæt lærer børn om årsag-virkning, hvordan et stof kan påvirke et andet og hvordan noget opstår og udvikles i naturen. Efterhånden som barnet vokser er der meget som skal læres; små og store bogstaver som sættes sammen til forskellige ord, tal som sammen med plus og minus giver forskellige regnestykker. Og for at holde styr på tiden bør barnet lære sig klokken.

Lad børn udforske et spændende og lærerig verden, hvor de opdager kundskab tilpasset sit niveau og sine forudsætninger, som de vil få brug for hjemme og på skolen.

Er det tid til skole og børnehave, så finder du det du skal bruge her. Børnene elsker at pakke rygsækken med stilfuldt, nødvendigt udstyr som penalhus, madpakke og drikkedunk med yndlingsmotivet til skoledagen eller børnehaven. I rygsækken er der god plads til madpakken og drikkedunken, så du er klar til din næste udflugt, eller en dag i børnehaven eler skolen. Find penalhuset frem, når det kommer til lektier, uanset om du skal bruge farveblyanter, viskelæder eller lineal.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.