Pedaltraktorer, elektriske biler og traktorer til børn

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Mærke
Alder

Lad børnene tage styringen bag rattet på deres eget køretøj fra vores spændende udvalg af elbiler og store traktorer.

Elbiler, store traktorer, pedaltraktorer, ATV'er og motorcykler Elbiler, store traktorer, pedaltraktorer, ATV'er og motorcykler

Produkter 1-40 av 71

Page
per side

Andre ser også på:

Elbiler, store traktorer, pedaltraktorer, ATV'er og motorcykler

Lad børnene tage styringen bag rattet på deres eget køretøj fra vores spændende udvalg af elbiler og store traktorer. Sammen med en voksen kan børn tage ud på nye eventyr på hjul og køre på legepladsen, i gårdspladsen, fortovet eller andre steder, hvor børn kan færdes trygt. Her finder du biler og køretøjer til børn i flere aldersgrupper, med alt fra elektriske biler de kan styre præcis som en rigtig bil, til fjernstyret køretøjer eller traktorer med pedaler og sjove funktioner og ekstra udstyr.

Elbilerne kommer i en række forskellige varianter baseret på blandt andet klassiske, ægte køretøjer der appellerer til den spirende bilentusiast. Man finder også forskellige firhjulstrækkere, motorcykler, traktorer og andre maskiner som minder om livet på gården. Der er også mulighed for at finde sejt tilbehør, der gør legen mere autentisk og varieret. Med el-biler og store traktorer kan barnet i en tidlig alder lære om biler og kørsel i et trygt og fartkontrolleret miljø.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.