Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Elbiler og traktorer

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Kategori
Nyhet
Pris
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder
Interesse

Produkter 1-52 av 86

Indstil faldende rækkefølge
Page
per side

Andre ser også på:

Lad børnene tage styringen bag rattet på deres eget køretøj fra vores spændende udvalg af elbiler og store traktorer. Sammen med en voksen kan børn tage ud på nye eventyr på hjul og køre på legepladsen, i gårdspladsen, fortovet eller andre steder, hvor børn kan færdes trygt. Her finder du biler og køretøjer til børn i flere aldersgrupper, med alt fra elektriske biler de kan styre præcis som en rigtig bil, til fjernstyret køretøjer eller traktorer med pedaler og sjove funktioner og ekstra udstyr.

Elbilerne kommer i en række forskellige varianter baseret på blandt andet klassiske, ægte køretøjer der appellerer til den spirende bilentusiast. Man finder også forskellige firhjulstrækkere, motorcykler, traktorer og andre maskiner som minder om livet på gården. Der er også mulighed for at finde sejt tilbehør, der gør legen mere autentisk og varieret. Med el-biler og store traktorer kan barnet i en tidlig alder lære om biler og kørsel i et trygt og fartkontrolleret miljø.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.