Persondatapolitik for ToySpace

1.     ToySpace tager dine personoplysninger alvorligt

Denne politik om behandling af personoplysninger (”Persondatapolitik”) beskriver hvordan ToySpace A/S med org.nr. 42360945 (herefter «ToySpace», «vi» eller «os») indsamler og behandler dine personoplysninger når du bruger toyspace.dk som privatperson. Persondatapolitikken gælder for vores behandling af personoplysninger for dem, der bruger hjemmesiden toyspace.dk, og for kunder, der er medlem af «My ToySpace», ToySpaces kundeklub.

Det daglige ansvar for ToySpaces behandling af personoplysninger påhviler den daglige leder af ToySpace («Behandler»). Forespørgsler vedrørende vores behandling af dine personoplysninger kan rettes til os på persondatapolitik@toyspace.dk.

 

2.     Indsamling og behandling af personoplysninger

ToySpace indsamler og behandler forskellige typer af personoplysninger på forskellige måder og til forskellige formål for at kunne tilbyde ydelser til kunder via toyspace.dk

Aftale som behandlingsgrundlag: ToySpaces behandling af personoplysninger omfatter personoplysninger, som er nødvendige for at ToySpace og eventuelle samarbejdspartnere kan tilbyde deres ydelser, og vi vil anvende personoplysninger, som er nødvendige for at kunne tilbyde dig sådanne ydelser. Når du bruger vores tjenester og handler på toyspace.dk, indgår du en aftale med os, som også omfatter vores standard købsbetingelser. Vi udfører visse behandlinger på baggrund af konkret og aktivt samtykke fra dig.

Lov som grundlag for behandling: Vi følger de gældende privatlivskrav, der er relevante for vores behandling af personoplysninger, herunder Databeskyttelsesloven og Databeskyttelsesforordningen.ToySpace er desuden underlagt flere juridiske forpligtelser, og vi skal i et vist omfang behandle personoplysninger ud fra en anden lov. Det kan være årsregnskabsloven, arbejdsmiljøloven, persondataloven, immaterialretten, statsskatteloven, bogføringsloven eller andre relevante love, regler, myndighedsafgørelser eller juridisk bindende afgørelser.

Samtykke som behandlingsgrundlag: Hvis du ønsker, at vi skal behandle dine personoplysninger til noget, der ikke følger af en aftale eller en juridisk forpligtelse, kan vi bede dig om samtykke til en sådan behandling. Du vil blive informeret om, hvad vi gør til hvilket formål for hvert samtykke, du giver.

Berettiget interesse som behandlingsgrundlag: I nogle tilfælde behandler vi også personoplysninger om dig du fra vores berettigede interesse. Vi har antaget, at vi har en legitim interesse i at sikre sikkerheden på vores hjemmesider på toyspace.dk. Vi bruger dine personlige data til at sikre, at hjemmesiden er sikker, og for at forhindre svindel, sikkerhedsbrud og misbrug.

 

3.     Om situationer, hvor ToySpace er behandlingsansvarlig

 

3.1  Når du handler på toyspace.dk

Når du handler hos toyspace.dk, beder vi dig om oplysninger, så du kan gennemføre dit køb, så vi kan sende varen til dig, og så vi kan kommunikere med dig før og efter købet. Når du handler på toyspace.dk, skal vi behandle følgende personoplysninger:

-        Dit navn

-        Din e-mailadresse

-        Dit telefonnummer

-        Din leveringsadresse

-        Din fakturaadresse

-        Dit valgte betalingsmiddel og betalingsoplysninger afhængig af betalingsmetode

-        Hvilke(n) vare(r)du har handlet

Vi indsamler også IP-adresse og købshistorik baseret på din e-mail og information om brug af netbutikken gennem cookies. Du kan læse mere om, hvilke cookies vi bruger længere nede på denne side.

Personoplysningerne behandles med henblik på at gennemføre købet, og med behandlingsgrundlag for at opfylde købsaftalen med dig, eller for at udføre behandling på din anmodning inden aftalens indgåelse. I forbindelse med dit køb vil vi også dele nogle af dine persondata med vores underleverandør eller andre tredjeparter som f.eks. et pengeinstitut, fordi det er nødvendigt for at opfylde aftalen med dig.

Til dette formål vil ToySpace fortsat behandle de oplysninger, der er nødvendige for vores lovpligtige pligter inden for regnskab og bogføring, samt de oplysninger, der er nødvendige for at tage stilling til eventuelle fremtidige krav fra dig, så som reklamationer eller tilbagekaldelse. Hvis du er medlem af vores kundeklub, vil din købshistorik blive gemt som information relateret til dit medlemskab, indtil du udmelder dig kundeklubben.

 

3.2  Når du er medlem af kundeklubben:

Når du handler i ToySpace, bliver du spurgt, om du vil være med i vores kundeklub, «My ToySpace». Du skal være mindst 16 år for at blive medlem. Når du melder dig ind i kundeklubben, skal vi behandle nogle personoplysninger om dig.

For eksempel bruges dine personoplysninger i denne forbindelse til:

-        Administration af dine data i overensstemmelse med de gældende medlemsvilkår og fordele

-        Tilpasning af kommunikation om dine køb og præferencer

-        Analyse og udvikling

-        Salg og marketing

For at tilmelde dig «My ToySpace» og blive medlem, skal vi som minimum behandle følgende om dig:

-        Dit navn

-        Din postadresse og postnummer

-        Din e-mailadresse

-        Dit telefonnummer, som også er dit brugernavn

-        Tilmeldingsdato

-        Din adgangskode, men vi har ikke adgang til denne og gemmer den ikke nogen steder

-        Købshistorik for køb du har foretaget på toyspace.dk mens du har været logget ind

Vi behandler disse personoplysninger for at administrere dit medlemskab og tilbyde dig de fordele, som medlemskabet indebærer. Behandlingsgrundlaget for denne behandling er vores aftale med dig, der følger af Brugervilkårene, det samtykke du har givet, da du blev medlem af kundeklubben. Til indsamling af information gennem informationskapsler («Cookies») indhentes dette i henhold til beskrivelsen længere nede på denne side.

Medlemskab forudsætter som udgangspunkt, at du accepterer tilpasset markedsføring via e-mail, SMS og andre digitale kanaler. Denne form for kommunikation er central for, at ToySpace kan sørge for, at du som kunde får mest muligt du af dit medlemskab. ToySpace opbevarer og bruger kun personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at opfylde aftalen med dig om medlemskab af «My ToySpace», eller du har givet samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger.

Som medlem af kundeklubben kan du også frivilligt vælge at give yderligere oplysninger ved administration af dit medlemskab ved at logge ind på toyspace.dk. Det gælder for eksempel fødselsdage og præferencer. Disse personoplysninger, som det er frivilligt at give, behandles til de ovenfor beskrevne formål og baseret på dit samtykke, som anses for at være givet, når du vælger at give os oplysningerne.

Vi behandler persondata for at sikre funktionalitet, sikkerhed og forbedringer af funktionalitet i ToySpaces Kundeklub. Vi bruger både anonymiserede data og persondata til markedsføring, i overensstemmelse med gældende lovgivning. Disse aktiviteter omfatter markedsføring af ydelser, herunder oprettelse af målgrupper, tilpasning af markendsføringsloven til dine behov og afsendelse af inspiration og tilbud på toyspace.dk, både i vores kanaler så som e-mail og SMS, og i andre digitale kanaler og platforme.

Som de fleste andre virksomheder har vi en legitim interesse i at markedsføre vores tjenester, forudsat at dine interesser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder ikke har forrang og kræver beskyttelse af dine personlige data. Oplysninger om brug af netbutikken og tidligere købshistorik kan derfor bruges til at vise dig relaterede produkter eller målrettet markedsføring via e-mail (hvis du har givet samtykke hertil gennem kundeklubben «My ToySpace») eller andre kanaler så som sociale medier og Google. Oplysninger om brug af netbutikken bruges også til trafikvurdering. Oplysninger indsamlet om brug af hjemmesiden er anonymiseret.

Hvis du har sagt ja til at deltage i kundeklubben, vil vi kunne bruge dine persondata til segmentering og personalisering med henblik på at kunne vise dig relevant information i nyhedsbreve, SMS og andre digitale kommunikationskanaler, samt når du er på vores websteder.

Du kan selv administrere din bruger og dine samtykker på «Min side», når du er logget ind på toyspace.dk. Her kan du opdatere og slette oplysninger, trække samtykke du tidligere har givet eller slette dit medlemskab og annullere din aftale med ToySpace. Ordreoplysninger kan ikke slettes, da vi er forpligtet til at opbevare disse oplysninger i forbindelse med bogføring og eventuel garanti- og returhåndtering.

ToySpace vil fortsætte med at behandle dine personoplysninger, indtil du enten trækker dit samtykke til disse persondata tilbage eller melder dig du af kundeklubben.

Andet indhold i denne privatlivspolitik gælder både for kunder, der er medlem af kundeklubben, og kunder, der ikke er medlem af kundeklubben.

 

3.3  Når du ønsker generelle tilbud og nyheder uden at være medlem af en kundeklub

Du kan modtage generelle tilbud og andre nyheder (samlet kaldet nyhedsbreve) fra ToySpace også uden at være medlem af kundeklubben. Det gør du ved at indtaste din e-mailadresse i feltet nederst på hjemmesiden toyspace.dk, og sætte kryds ved «Ja, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra ToySpace». Ved at gøre dette giver du samtykke til den behandling af personoplysninger, der er nødvendig for at sende nyhedsbreve. Du kan til enhver tid trække dit samtykke til at modtage nyhedsbreve tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Du modtager nyhedsbrev 1 til 2 gange om ugen, men det kan også forekomme oftere.

 

3.4  Når du har brug for support og kundeservice

Hvis du kontakter vores kundeservice, behandler vi personoplysninger om dig for at hjælpe dig med din henvendelse. Når du kontakter kundeservice, skal vi behandle følgende personoplysninger:

-        Navn

-        E-mailadresse

-        Telefonnummer

-        Ordrenummer og -information, hvis du har handlet og din forespørgsel vedrører denne handel.

Når vi bruger dine personoplysninger til at håndtere returneringer og reklamationer, er købsaftalen grundlaget for behandlingen. Såfremt vi behandler dine personoplysninger til at behandle en klagesag, er juridisk pligt vores behandlingsgrundlag. Er du medlem af ToySpaces kundeklub, kobler vi dine henvendelser til dit medlemskab, så vi kan følge dig op, hvis der er behov for det.

Personoplysninger vil kun blive opbevaret så længe, det er nødvendigt for at opfylde formålet med behandlingen eller vores lovpligtige forpligtelser.

 

3.5  Videreudvikling og forbedring af vores services

Om nødvendigt vil vi kunne bruge vores kundedata til at videreudvikle vores systemer og processer. Vi vil så kunne bruge større datasæt, der omfatter dine persondata, til at udføre analyser og test. Formålet er at forbedre kundeoplevelsen og effektivisere vores arbejdsprocesser.

Vi mener, at vi har en legitim interesse i at bruge kundedata til at forbedre vores processer, herinder at forbedre kundeoplevelsen ved besøg på toyspace.dk, og at vores interesse overstiger den ulejlighed, behandlingen medfører for dig.

 

4.     Deling af personlige data

I forskellige tilfælde, når det er nødvendigt at tilbyde og levere de tjenester, der er beskrevet i denne persondatapolitik, vil ToySpace dele dine personoplysninger med andre virksomheder.

ToySpace bruger også underleverandører af forskellige ydelser til at tilbyde dig ydelser. De fleste ydelser leveres af leverandører, som vore databehandlere, og som ToySpace har indgået databehandleraftaler med. Disse personoplysninger behandles kun inden for EU/EØS, medmindre andet er angivet. Hvis ToySpace anvender underleverandører etableret uden for EU/EØS, sikrer vi, at behandlingen er omfattet af en beskyttelse svarende til den, der gælder inden for EU/EØS. ToySpace samarbejder i øjeblikket med følgende serviceudbydere uden for EU/EØS:

-        Meta Inc., Advertising Services, USA

-        Google Inc., Advertising Services, USA

Derudover kan vi dele persondata med tredjeparter, som er nødvendige for, at vi kan opfylde en aftale med dig, f.eks. skal en bank behandle dine personoplysninger, der er nødvendige for at gennemføre til betaling på toyspace.dk.

Til at gennemføre handlen med dig har vi underleverandører, som står for fragt og betaling. Vi deler kun personoplysninger med tredjeparter, når det er nødvendigt for at opfylde aftalen med dig om købet. Vi bruger de transportører, der er angivet ved køb på toyspace.dk, til at levere varer til dig. Når du foretager et køb, accepterer du fragtfirmaets fragtbetingelser ud over ToySpaces købsbetingelser.

Dine betalingsoplysninger vil blive håndteret af vores partnere og vil ikke blive gemt i vores systemer. Håndtering af personoplysninger i forbindelse med betaling foretagets af vores betalingspartner, Nets (kortbetaling) og Mobilepay. Når du bruger online betaling, skal du acceptere vores leverandørs vilkår og betingelser. Du kan finde mere information om håndtering på de respektive betalingsudbyderes hjemmesider.

ToySpace sælger ikke persondata videre til tredjeparter.

 

5.     Brug af cookies

Vores hjemmesider bruger cookies. Cookies gemmer visse oplysninger på den enhed, du bruger til at besøge websteder (typisk din computer, tablet eller mobiltelefon). Oplysningerne gemmes kun, hvis du giver samtykke.

Cookies giver os på ingen måde adgang til din computer eller oplysninger om dig, bortset fra data du selv vælger at dele med os. Du kan vælge at acceptere eller afvise cookies. Mange browsere accepterer cookies automatisk, men du kan normalt ændre dine browserindstillinger for at afvise cookies, hvis du foretrækker det. Dette kan forhindre dig i at bruge netbutikken som normalt.

Cookies gør det muligt for ToySpace at tilpasse hjemmesider til brugerens behøv eller gøre det nemmere for brugerne at bruge funktionalitet på hjemmesider eller udbudte tjenester.

ToySpace bruger cookies til flere formål:

Nødvendige cookies: Sådanne cookies sikrer, at hjemmesiden toyspace.dk fungerer. Disse cookies har ToySpace vurderet som nødvendige. For at du kan bruge toyspace.dk, skal disse cookies gemmes på din computer, og sådanne cookies kan ikke slås fra. Du kan indstille din browser til at blokere nødvendige cookies, men så vil dele af hjemmesiden ikke fungere. Disse cookies gemmer ikke personlige data. Vi bruger også cookies for at sikre sikkerheden på vores hjemmeside, og for at tilbyde funktionalitet såsom at logge ind. Denne type nødvendige cookies opretter og vedligeholder din brugersession, administrerer dit samtykke til cookies og styrer trafikken på vores hjemmesider.

Markedsføring: Vi bruger cookies til at markedsføre vores tjenester, hvis du acceptere det. Cookies gemmer personlige oplysninger om dig for at kunne tilbyde dig relevante annoncer fra ToySpace. Vores leverandører af marketingcookies opretter en profil af dig baseret på, hvordan du bruger vores hjemmeside og andre hjemmesider, og viser dig annoncer baseret på denne profil.

Sociale medier: Vi bruger cookies til at linke vores hjemmeside til sociale medier baseret på dit samtykke. Gennem disse cookies kan du for eksempel dele indhold fra vores hjemmeside til dine sociale medier.

Websiteanalyse: ToySpace bruger værktøjer til at analysere trafikken på vores hjemmesider. Vores leverandører analyserer, hvordan besøgende på hjemmesiderne opfører sig. Disse cookies er baseret på dit samtykke.

Vi skelner også mellem førstepartscookies og tredjepartscookies som to forskellige typer cookies:

Førstepartscookies er cookies, som ToySpace placerer direkte på din enhed, og som ToySpace administrerer.

Tredjepartscookies administreres af vores webstedsanalyse- eller marketingudbydere. Vores leverandører placerer disse cookies på din enhed, hvis der er givet samtykke.

Liste over cookies:

Navnet på cookien og hvad den indeholder

-        CART – Linket til din indkøbskurv.

-        CATEGORY_INFO – Gemmer kategori-oplysningerne på siden, så siderne kan vises hurtigere.

-        COMPARE – De produkter du har på produktsammenligningslisten.

-        CUSTOMER – En krypteret version af dit kunde-id i netbutikken.

-        CUSTOMER_AUTH – Indikator for, om du i øjeblikket er logget ind på netbutikken.

-        CUSTOMER_INFO – En krypteret version af den kundegruppe, du tilhører.

-        CUSTOMER_SEGMENT_IDS – Gemmer kundesegment-id.

-        EXTERNAL_NO_CACHE – Et flag, der angiver, om caching er deaktiveret eller ej.

-        FORM_KEY – Gemmer formularnøgle, der bruges af sidens chachefunktion.

-        FRONTEND – Dit sessions-id på serveren.

-        GUEST-VIEW – Giver gæster mulighed for at ændre deres ordrer.

-        LAST_CATEGORY – Den sidste kategori, du besøgte.

-        LAST_PRODUCT – Det sidste produkt, du har set.

-        NEWMESSAGE – Angiver, om der er modtaget en ny besked.

-        NO_CACHE – Angiver om det er tilladt at bruge cache.

-        PERSISTENT_SHOPPING_CART – Et link til information om din indkøbskurv og produktvisningshistorik, hvis du har spurgt hjemmesiden.

-        RECENTLYCOMPARED – De produkter, du for nylig har sammenlignet.

-        STF – Information om produkter, du har sendt via e-mail til venner.

-        STORE – Onlinebutiksvisningen eller det sprog, du har valgt.

-        USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE – Angiver om en kunde har godkendt brugen af cookies.

-        VIEWED_PRODUCT_IDS – De produkter, du for nylig har set.

-        WISHLIST – En krypteret liste over produkter tilføjet til din ønskeliste.

-        WISHLIST_CNT – Antal produkter på din ønskeliste.

 

6.     Dine rettigheder

I det omfang vi behandler personoplysninger om dig, har du rettigheder iht persondataloven og GDPR.

ToySpace har rutiner for intern kontrol og informationssikkerhed i overensstemmelse med gældende privatlivsregler i Danmark. Dine personoplysninger vil kun blive opbevaret så længe ToySpace har et væsentligt behov herfor (for at opfylde forpligtelser fastsat i lov, forordning, aftale eller samtykke). Dine personoplysninger vil blive slettet, når vi ikke længere har brug for oplysningerne, eller vi modtager en anmodning om sletning, uden at der er en juridisk forpligtelse til at opbevare dem.

Vi mener, at vores persondatapolitik giver tilstrækkelig information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Hvis du har specifikke spørgsmål, som du ikke kan finde svar på i Persondatapolitikken, kan vi besvare disse efter anmodning.

I tilfælde af adgang frigiver vi ikke:

-        Indholdet af den e-mail-korrespondance, du har haft med os. Disse oplysninger har du allerede selv, og vi udleverer dem derfor ikke i tilfælde af en anmodning om indsigt.

-        Intern dokumentation af vores privatlivsvurderinger. Vi frigiver ikke interne arbejdsdokumenter. Du vil dog kunne modtage et resumé af vores vurderinger, hvis du er berettiget hertil, såsom grundlaget for at anvende legitim interesse som behandlingsgrundlang.

Hvis du anmoder om sletning, sletter vi alle oplysninger, vi har om dig, borset fra hvad vi er lovpligtigt forpligtet til at gemme. Ordredokumentation vil blive opbevaret i henhold til bogføringsloven.

Har du spørgsmål til dine rettigheder, kan du kontakte os på persondatapolitik.

7.     Ændringer i persondatapolitikken

Denne Persondatapolitik opdateres løbende. Den gældende version er den, der til enhver tid kan findes her på toyspace.dk


Rigtig behandling af personoplysninger er vigtigt for Toyspace og vi følger de gældende regler for behandling af personoplysninger. Formålet med følgende information er at give dig som kunde en oversigt over hvilken information som samles, og hvad den bruges til.

Hvilken information samles ind

Vi indsamler e-mail, IP-adresse, navn, adresse og telefonnummer for at kunne levere varerne, og for at kunne kontakte dig ved behov, i forbindelse med din ordre. Vi gemmer ikke kortinformation i netbutikken. Håndtering af personoplysninger i forbindelse med betaling foretages af vores partnere på betaling, (kortbetaling) og Mobilepay. Du kan finde mere information om håndteringen på de respektive betalingsleverandøres netsider. Vi indsamler også købshistorik fra Toyspace baseret på din e-mail og information om brug af netbutikken gennem informationskapsler. Du kan læse mere om hvilke informationskapsler vi benytter  her.


Hvordan bruges informationen som indsamles

Vi bruger informationen som samles for at kunne send dig varerne som er bestilt, og kontakte dig hvis det er nødvendigt. Oplysninger om brug af netbutikken og tidligere købshistorik benyttes til at vise dig relaterede produkter eller målrette markedsføring på e-mail (hvis du har bedt om dette) eller andre kanaler som sociale medier og Google.

Information om brug af netbutikken bruges også til trafikestimering. Information som indsamles om brug af netbutikken er anonymiseret.


Tredjeparter

Toyspace sælger ikke personoplysninger videre til trejdeparter. Informationen bliver heller ikke byttet eller videreformidlet til tredjeparter. Relevante oplysninger for at kunne gennemføre handelen deles med betalingspartner og transportør. Toyspace.dk bruger blandt andet Googles annoncetjenester og Google Analytics.


Sletning af information

Du kan selv se og administrere din information som er samlet under min konto. Ordreinformation kan ikke slettes da vi er pålagt at opbevare denne information i forbindelse med regnskabsføring og eventuel garanti og returhåndtering. Kundekontoen kan dog slettes, hvis det ønskes ved at kontakte kundeservice.

Du kan trække dit samtykke til behandling af personoplysninger tilbage i forbindelse med målrettet markedsføring. Den nemmeste måde at gøre dette på, er at følge afmeldingslinket nederst i hvert nyhedsbrev. Du kan også kontakte kundeservice, som kan afmelde dig.

Toyspace er gennem daglig leder, ansvarlig for behandlingen af personoplysninger.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.