Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

LEGO Shop

Er du en superbygger eller en nybegynder som åbner din første LEGO æske? Eller ønsker du at genopleve barndommens magiske øjeblikke? Lad dig inspirere og blive udfordret, og leg med byggeklodser og byggesæt fra LEGO - sådan som børn og voksne har ladet sig fascinere af den ikoniske byggeklods i over 60 år!

LEGO-klodserne er udgangspunktet for byggesættene som er elsket af millioner af børn og voksne i hele verden. LEGO lader dig bygge og sætte bygninger sammen i et næsten uendeligt antal kombinationer, eller du kan bygge et af LEGO’s mange byggesæt ved hjælp af instruktioner. Det er kun fantasien som sætter grænser!

Lego for voksne, Adults welcome, kan give dig en afslappende pause og være et kærkomment pusterum fra en stresset hverdag. LEGO’s byggesæt for voksne tager dig med til en verden af underholdning, lader dig opleve kunst, design, rejser og historie, byder på interessante opdagelser fra videnskab og teknologi, vækker interessen for luksuriøse bilmodeller eller tager dig til en galakse langt væk.

LEGO tager dig med på en spændende mission, på nye eventyr, til den yderste del af verdensrummet, på rejser med kendte figurer og karakterer, eller til en fantasiverden du aldrig har oplevet før. Med City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, DOTS, Super Mario, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Speed Champions, Minifigures, Architecture og Creator er der mange muligheder, og med et barns øjne er de uendelige!

Hvad bliver dit næste eventyr med LEGO?

LEGO, LEGO logoet, minifiguren, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, FRIENDS logoet, MINIFIGURES logoet, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO og NEXO KNIGHTS er varemærker for LEGO gruppen. ©2020 the LEGO Group.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.