Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Legetøj til sport og fritid

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Mærke
Alder
Interesse

Udforsk udvalget af legetøj og udstyr, som børnene har brug for til en aktiv fritid, på land og i vand.

Fodbold, basketball, rulleskøjter, svømmeudstyr, UV-tøj og SUP-boards. Fodbold, basketball, rulleskøjter, svømmeudstyr, UV-tøj og SUP-boards.

Produkter 1-40 av 147

Page
per side

Fodbold, basketball, rulleskøjter, svømmeudstyr, UV-tøj og SUP-boards.

Vi har det legetøj og det udstyr, du skal bruge til aktiv fritid for børn, voksne eller sammen. Aktiviteter, der holder dig i bevægelse, på land og i vandet. Vi har udstyr til boldspil, leg og aktiviteter i vandet, beskyttelse mod solens stråler og meget mere. Her finder du fodbolde, fodboldmål, basketball, basketballkurve, svømmebriller, dykkermasker, SUP boards, UV-tøj samt en række andet sportslegetøj.

Vi har små og lidt større fodboldmål, der passer i haven og er nemme at tage med. Basketballkurve, der skrues fast på væggen eller på stativer, der kan hæves og sænkes. Svømmeudstyr, der holder børn flydende eller giver børn og voksne mulighed for at udforske en undervandsverden. Hvad med et oppusteligt SUP-bræt på stranden eller på en sejltur, så både børn og voksne kan lege eller tage en afslappet tur på paddleboardet? Beskyt dine børns hud i solen om sommeren med en UV-dragt. Vi har også svømmeveste og våddragter til børn med UV-beskyttelse. Her finder du legetøj og udstyr til aktiv udendørsleg!

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.