Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

AirTrack

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Alder

6 produkter

per side

Airtrack er en blød, oppustelig gymnastikmåtte til børn, som når den er fyldt med luft er helt perfekt til at lave gymnastikøvelser og andre hoppende aktiviteter. AirTrack måtten kan bruges indendørs, udendørs og på vandet. AirTrack gymnastikmåtte, der egner sig godt som træningsmåtte til gymnaster, cheerleaders, til tumbling, kampsport og lignende, eller bare som en sjov aktivitet for hoppende børn. AirTrack flikflak måtten er nem at håndtere, puster sig hurtigt op, fyldet lidt, når den er tømt for luft, og giver børn mulighed for at træne hop og gymnastik hjemme i deres egen stue.

Nybegyndere, aktive gymnaster eller kampsportsudøvere, en Airtrack-gymnastikmåtte er velegnet for alle! Træningsmåtten kan også bruges i poolen, på stranden eller på åbent hav - lad den bare tørre godt, inden den tømmes for luft og rulles sammen til opbevaring. En AirTrack minder om en tumblingmåtte - vælg en længde på måtten, der passer til de øvelser, børnene skal lave! En aktiv gymnast har brug for mere plads end en nybegynder eller kampsportsudøver, når han flyver gennem luften på flikflak nummer fire eller fem!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.