Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

ToySpace AS

ToySpace AS (CVR-nummer 42360945) blev etableret i 2021 af ejerne af Lekekassen.no, Norges største online legetøjsbutik. Sammen med Lekekassen.no i Norge og Toyspace.se i Sverige er vi Skandinaviens største kæde indenfor legetøj, og vi arbejder hver dag med at presse priserne til det yderste og give vores kunder et stort udvalg af legetøj til fantastisk lave priser.

Hovedkontor

Vores lager og hovedkontor ligger på Norges sydkyst, i en by kaldet Grimstad. Herfra sendes alle vores pakker til Norge, Sverige og Danmark. I juli 2021 var vi stolte over at kunne præsentere endnu en udvidelse af vores lager, hvilket betyder at det samlede lagerareal nu måler ca. 21.000 m2. Det betyder at vi nu kan levere et så stort udvalg, at du som kunde altid finder det, du leder efter – og frem for alt til en god pris.

Leveringer

Med bil direkte fra Grimstad transporteres varene dagligt til Brings terminaler i Greve og Fredericia, hvor de toldbehandles på vejen, så dine pakker vil blive leveret til dig uden ekstra toldomkostninger.

Sikker online shopping

Med eskpertisen fra Norges største legetøjsbutik bag os, er vi overbeviste om at vi kan tilbyde en tryg og sikker løsning til online shopping. Vores udviklingsafdeling er altid på vagt og sikrer, at vi leverer de nyeste sikkerhedsfunktioner inden for E-commerce.

Din oplevelse

Det er utrolig vigtigt for os, at du som kunde føler dig velkommen når du besøger os, eller kommer i kontakt med os. Vi sørger for at du bliver behandlet på en venlig måde, og at du får den hjælp du har brug for. Vores kundeservice-kollegaer taler dansk, og du som kunde skal altid føle at du bliver hørt og taget hånd om.

Velkommen til en sjov og spændende handel hos os på ToySpace!

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.