Julekalendere

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Mærke
Alder

18 produkter

per side

Populære julekalendere med byggesæt, figurer, dukker, samlekort eller bøger

Den sidste tid op til jul kan mærkes så lang, især for de mindste, gør ventetiden kortere med små overraskelser op til den store dag. Med en julekalender kan børn tælle dagene ned, når de åbner lågerne til kalenderen og finder små gaver fra deres yndlings tv-serier, samle deres yndlingsdyr og tilbehør, sammensætte små byggesæt med klodser og minifigurer, udvide deres samling af legetøjsbiler eller pynte deres dukker i nyt tøj og tilbehør. Eller måske flytter drillenissen ind i år og medbringer en masse sjove løjer og narrestreger, der vil underholde og glæde børnene?

Pakkekalender som julekalender er også populært blandt børn. Pak 24 små gaver ind til hvert af børnene, eller lad børn i samme familie skiftes til at åbne. Med vores "3 for 2"-tilbud har du mulighed for at vælge tre favoritter, betale for to, og vi forkæler dig med den billigste. Et andet tip er at tjekke vores Outlet ud, her finder du også mange gode kup, som skabt til pakkekalenderen!

Køb julekalenderen, der gør ventetiden ekstra speciel og skaber forventning til den store dag. Se vores store udvalg af julekalendere til dit barn. Vi har samlet alle vores populære julekalendere ét sted!

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.