Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Blastere, legetøjspistoler og vandpistoler

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Mærke
Alder
Interesse
Karakter

Produkter 1-40 av 67

Page
per side

Blastere, skumpile, legetøjspistoler, vandpistoler og vandballoner

Træf med bløde pile eller skarpe vandstråler kan være en af de sjoveste måder at tilbringe en eftermiddag sammen med venner på. Og mange voksne synes også, der er sjovt, hvor leg og konkurrence om at ramme deres modstandere mest forbinder mennesker på tværs af aldre.

Intet slå en rigtig kamp med blastere, når det kommer til sjov legetid både indendørs og udendørs. Blastere med skumpile er sikre at lege med, og er et velkomment alternativ til skærme og spil. Uanset om børnene er klar til en kamp i det fri eller til at øve skydning, finder du de blastere, pile og tilbehør, du skal bruge til begge dele her. Leg med legetøjspistoler og pile kan gøres både indendørs og udendørs, men vælger man at lade børnene gøre det indenfor, kan det være smart at rydde ting væk, man er bange for, da meget kan ske i kampens hede! Udvid legen med en målskive og ekstra pile, og selvom pilene er bløde, er det vigtigt at huske at bruge beskyttelsesudstyr som beskyttelsesbriller, maske og vest.

Pump vandpistolen op, og lad børnene gøre sig klar til en rigtig vandkrig. At lege med vand er altid sjovt, især på varme sommerdage, vandkrig er en sjov aktivitet for børn og voksne. Gør modstanderen gennemblødt, sikre mod modangreb, her er det vigtigt at have nok vandstationer og vandpistoler, der fyldes hurtigt. Gør dig klar til en kamp med vandballoner, sørg for et lager af fyldte balloner, og se børnene løbe rundt i haven med deres venner og søge dækning, mens de forsøger at gennembløde deres modstandere.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.