Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Black Deals slutter om:

Musik og disko

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Mærke
Alder

Produkter 1-40 av 43

Page
per side

Andre ser også på:

Børn elsker leg med musik og sang. Introducer dem for musikkens verden, og lad dem spille guitar, keyboard, trommer eller blæseinstrumenter. Det er sjovt at spille alene og sammen med andre. Med en højtaler kan du spille din yndlingsmusik, enten i stuen eller på dit værelse, og synge med. Inviter til diskofest, med diskokugler og diskolys som blinker i alle regnbuens farver.

Diskokugler, farverige lys, musik til at danse til og mikrofon til at synge i - alt du har brug for til en god diskofest sammen med venner eller hjemme på børneværelset. Det er så sjovt med både danselege og dansefest, og brug lys i alle regnbuens farver eller en skinnende diskokugle til at sætte en ekstra detalje på festen. Med din egen højtaler kan du styre musikken selv, de voksne kan bare holde sig væk!

Vil du lære at spille piano, slå hårdt på trommer, bruge en guitar, eller starte dit eget band? Leg med musik og instrumenter er med til at udvikle børns kreative færdigheder. Det kan også bidrage til at skabe en glæde for musik, og et ønske om at lære at spille et instrument. Lad dem lege, teste og prøve sig frem med et af vores instrumenter til børn, og se glæden ved at lære nye ting eller holde små koncerter for familie og venner.;

Spændende musiklegetøj og disko tilbehør til børneværelset! Søger du disko tilbehør, keyboard, guitarer eller andre instrumenter til dine børn, så finder du dem her!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.