Trampoliner

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Alder

34 produkter

per side

Andre ser også på:

Trampoliner og Airtracks, sjovt udendørs legetøj af bedste kvalitet til lave priser!

Tyngdekraften er klar til at blive udfordret, og med vores runde og rektangulære trampoliner fra Mzone, Xtreme Pro Edition og Pro Edition trampolinpakker gør du nettop det. Trampoliner og hop er med til at udvikle barnets koordination, balance og motorik, og hop opmuntrer børn til at lege aktivt, og giver hele familien timevis med sjov udendørs leg.

Trampolinpakken leveres komplet med sikkerhedsnet i lanternestil med YKK-lynlås, forstærket hoppemåtte, ekstra solide fjedre og forstærket polstring, der beskytter barnet mod at falde mellem fjedrene. Dette giver nogle af de sikreste og mest solide trampoliner på markedet uden at gå på kompromis med hoppet.

Og skulle du få brug for ekstra udstyr til din trampolin, har vi et bredt udvalg af trampolinstiger, trampolinfjedre, sikkerhedsnet til trampoliner, hoppemåtter til trampoliner og polstring specielt tilpasset vores Mzone trampoliner og trampolinpakker.

Airtrack er en oppustelig gymnastikmåtte, der er særligt populær blandt gymnaster, cheerleaders eller andre, der kan lide at hoppe eller lave tricks indendørs, udendørs eller på vandet. Air Track giver dig mulighed for at øve din balance, mens du hopper, laver flikflak, araber eller lignende på en blød, stabil og sikker overflade.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.