Rullekufferter, rygsække, tasker og paraplyer

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Mærke
Alder

Udforsk vores store udvalg af kufferter til både børn og voksne, samt sjove børnehavetasker og tasker.

Rullekufferter, håndbagage, rygsække, tasker til børn og toilettasker Rullekufferter, håndbagage, rygsække, tasker til børn og toilettasker

Produkter 1-40 av 132

Page
per side

Andre ser også på:

Rullekufferter, håndbagage, rygsække, tasker til børn og toilettasker

Rejsen kan være kort eller land, med fly eller på den anden side af gaden hos en ven, eller en weekend hos familien. Skal du på ferie eller overnatning, så finder du det du behøver af rejseudstyr her. Børnene elsker at pakke tasken eller kufferten selv, med det de vil have med sig. Så kan du fylde tasken med yndlingsbamsen, bøger eller tøj, som de skal bruge på turen. Kufferten kan komme med to eller fire hjul, der gør det let for barnet at trille den selv, eller fire hjul og formet sådan at barnet kan sidde på den, som passer godt til når de små ben bliver trætte. Her finder du et stort udvalg af tasker, rygsække og rullekufferter til børn. Vi har børnehave- og skoletasker, børnekufferter, rullekufferter og tasker, punge og toilettasker fra kendte mærker, og med mange flotte motiver af karakterer fra TV og film. Lad børnene pakke sin egen bagage når de skal på ferie - det er altid sjovt!

Skal du langt væk eller planlægger du en ferie i solen, kan du med fordel pakke UV-tøj, der beskytter barnets sarte hud, og som fungerer som solbeskyttelse UV-50. UV-dragter, våddragter, redningsveste og UV-hatte beskytter barnet mod skadelige stråler fra solen, og kan desuden virke isolerende og hjælpe barnet med at holde varmen i vandet.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.