Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Fidget Spinners 4-pak - håndspinnere i flere farvekombinationer

Vores pris: 43,-
Få tilbage på lager
SKU
4-pack-fidget-125
   

Denne value pack indeholder fire Fidget Spinnere i 4 forskellige farvekombinationer. Det populære legetøj er det perfekte tidsfordriv, uanset om du er en, der altid har behov for at lave noget med fingrene, eller har brug for en sjov pause. Hvis du ofte sidder uroligt og banker i bordet, klikker på kuglepenne eller har en omvandrende koncentration, er dette legetøj perfekt til dig. En fidget spinner kan hjælpe med fokus og koncentration, og kan hjælpe dig med at slappe af. Derudover er det rigtig sjovt! En stor bonus for dem omkring dig er, at fidget spinners ikke laver lyd - i modsætning til andre rastløse vaner.

  • Sjovt og beroligende tidsfordriv
  • Stille og forstyrrer ikke andre
  • Hjælper med koncentration og fokus

4-pakken med Fidget Spinners giver dig mulighed for nemt at have en tilgængelig. Lag en i pungen eller rygsækken, hav en i jakkelommen, læg en på natbordet og andre steder, du ofte befinder dig. Den er velegnet til både børn og voksne. Spin alene, spin med vennerne, spin for at slappe af eller spin som en afstressende metode på arbejdet. Spin med den ene hånd eller spin med begge. Fidget Spinners kan dreje op til 5-6 minutter! Fidget Spinners har ABEC kvalitets hjullejer.

Indeholder:

  • 4 Fidget Spinners

Detaljer:

  • Farve: 4 forskellige farvekombinationer
Produktdetaljer
Model870665
EAN7040698706658
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.