Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Avengers Infinity War Thor Marvel's Stormbreaker - elektronisk økse med lydeffekter

Lowest price at PriceRunner

Marvel Avengers legetøj, figurer, byggesæt, kostumer og våben

Hvilket team er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller måske et andet? Marvels Avengers samarbejder nok engang for at redde verden. Her kan du finde din yndlingssuperhelt, være med i kampen mod skurkene, og kæmpe for retfærdighed. Marvels Avengers består af en række kendte superhelte og skurker som: Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury og mange flere. Hvilken side vælger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Vores pris: 221,-
Få tilbage på lager
SKU
04192-3
   

Lad børn gå ind i rollen som en Avenger med Thors kraftige og elektroniske Marvels Stormbreaker-økse, med lydeffekter af torden og storm!

Våbenet blev introduceret i Avengers filmen Infinity War, og blev smedet til Thor da hans hammer blev knust, og de havde brug for et våben til at bruge mod den onde Thanos. Med denne øske kan børn, genskabe scener og øjeblikke fra filmen, eller skabe sine egne superhelte-historier i Marvel-universet. Den elektriske økse laver tordenlyde så rollelegen bliver mere autentisk. Tryk på knappen på skaftet for at aktivere lydene, og gå i krig for at redde universet mode den frygtlige skurk, Thanos. Perfekt gave til små og modige superhelte!

Indeholder:

  • 1 Stormbreaker elektronisk økse
  • 1 Instruktioner

Detajer:

  • Mål æske: 24 x 34 x 8 cm
  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (demobatterier inkluderet)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModelE0617
EAN5010993586653
MærkeAvengers
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.