Gå foråret i møde med legetøj og aktiviteter til børn

Gør udendørsområdet til børnenes egen legeplads med vores store udvalg af trampoliner, legehuse, løbehjul, store traktorer og andre udendørs legetøj og spil.


Populære forårskategorier

Trampoliner for børn Trampoliner for børn
Trampoliner
Legehuse og rutsjebaner for børn Legehuse og rutsjebaner for børn
Legehuse
Elbiler og traktorer Elbiler og traktorer
Elbiler & traktorer
Fjernstyrede biler og køretøjer Fjernstyrede biler og køretøjer
Fjernstyrede biler
Løbehjul for børn Løbehjul for børn
Løbehjul
Havelegetøj og spil Havelegetøj og spil
Havelegetøj

Alt hvad børnene behøver til et aktivt forår

Med vores store udvalg af trampoliner, løbehjul og forskellige boldspil, er der ingen grænser for, hvad børnene kan opleve og udforske dette forår. Udforsk vores brede udvalg af legetøj og udstyr, og giv børnene den bedste oplevelse denne sæson! 
 


Trampoliner for børn Trampoliner for børn
Trampoliner
Løbehjul og trehjulet cykler Løbehjul og trehjulet cykler
Løbehjul
Boldspil Boldspil
Boldspil

Vores mest solgte til aktive børn

Lad børnene nyde glæden ved at køre selv

Få det sejeste køretøj på vejen! Se vores store udvalg af traktorer, pedalbiler, elbiler og elektriske køretøjer til børn! Find køretøjer, der appellerer til den kommende bilentusiast.
Traktorer til børn Traktorer til børn
Traktorer
Elektriske biler til børn Elektriske biler til børn
Elektriske biler
Traktortilbehør og ekstraudstyr Traktortilbehør og ekstraudstyr
Traktortilbehør og ekstraudstyr

Populære traktorer og elbiler

Leg udendørs i timevis

Der er få ting, der slår kvalitetstid udenfor sammen med venner og familie. Konkurrer i forskellige havespil og aktiviteter, der passer til både voksne og børn. En omgang kongespil, en runde kroket, en bordtenniskamp eller vandlege med Aquaplay vil holde børnene beskæftiget i timevis.


De mest populære havespil

Legehuse som børnene vil elske

Giv børnene deres eget sted med et legehus i haven, og lad dem udforske fantasien. Med forskellige funktioner og tilbehør giver legehuset barnet utallige legemuligheder.

Stort udvalg af legehuse og tilbehør

Fartfyldt sjov for fartglade børn

Tag udfordringerne til vejen eller luften. Fjernstyrede biler, fjernstyrede firhjulstrækkere, fjernstyrede helikoptere og droner giver timevis af sjov leg. Her finder du mærker som Syma, Nikko og Carrera.

Vores mest populære radiostyrede biler og droner

Forårs- og sommeraktiviteter for børn

Nyd dagene udendørs med legetøj fra vores store udvalg af udendørs legetøj. Børn elsker at være ude! Lad dem plaske rundt i deres eget lille bassin, mens de køler af i sommervarmen. Eller invester i en stor pool med masser af plads til leg, plaskeri og til at øve og udvikle svømmefærdighederne. Gør haven til barnets egen legeplads med en rund eller rektangulær trampolin, et sjovt legehus, hvor de kan invitere familie, venner eller deres legetøj på besøg, eller en AirTrack til livlige gymnastiktricks på græsplænen eller som flydebrygge på søen. Og når man er på stranden eller ved vandet, hvad er bedre end en rolig padletur på SUP-brættet?

Med løbehjulet udvider barnet sin rækkevidde, lad dem suse rundt på et løbehjul med to hjul, tre hjul, små hjul eller store hjul, tilpasset barnets alder og færdigheder. Eller hvad med at køre rundt i deres egen elbil? Se alle modellerne, vi har af seje biler og store traktorer. Måske er en rutsjebane eller et vandlegesæt med kanaler, pumper og sluser i haven lige noget for jer? Invitér venner og familie hjem i haven og find udendørsspil frem som yatzy, boccia, badminton, bowling, kongespil med mere. Vi har også vandpistoler og vandballoner, legetøjsgeværer med skumpile, fodbolde og fodboldmål - samt et stort udvalg af plastiklegetøj til sandkassen og stranden som spande, skovle, sandforme og biler.

Gå foråret og sommeren i møde med sjove lege og aktiviteter, som du ved, at børnene vil elske!

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.